ALMA

- Finns i jourhem i Arlöv!

Alma är en blandrastik som är ca 8 månader gammal och är en sprudlande liten tjej med massa kärlek att ge! Hennes sällskap ger sådan värme med sin tillgivenhet och hon har en charm som sätter ett permanent leende på ens läppar!

Alma är väldigt snäll, social, smart, självsäker och gillar att hålla igång. Hon går gärna strukturerade långpromenader, springer och busar, leker med hundkompisar och följer med på de utflykter och äventyr som erbjuds. Alma är lätt att ha med sig, tar inte mycket plats samt åker buss och bil utan problem. Hantering så som kloklippning, badning etc. går också fint och hon kan vara ensam hemma. Hon är van vid olika hundar och lever med två vuxna stabila hundar i dagsläget vilket hon gärna fortsätter med i sitt nya hem då hon trivs och frodas så bra av det. Alma är nyfiken och sprallig av sig som de flesta unghundar brukar vara men har inga problem med att ta det lugnt och ligga på soffan för att få magen kliad. Då njuter hon till fullo när det är dags för soffmys och kryper gärna nära för att ligga tätt intill. 

Ute på promenad går hon fint i koppel med den som ger lugn och trygg vägledning och om man stannar upp för att stå still en stund vill hon ha guidning för att inte bli rastlös. Att passera andra hundar är inga problem, hon tittar bara nyfiket som på resten av sin omgivning. Alma har en framåt personlighet, är rolig, lyhörd, orädd och kelig.
Hon vill bo med dig som är aktiv, stabil och önskar en lojal familjemedlem som bjuder på omätbar glädje och lycka.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: