AMELIA

- Finns i jourhem i Norrköping!

Amelia, en sådan vacker, lättlärd och mogen madame som ofta bjuder på sin lekfulla, charmiga sida! 

Hon är ca 9 år gammal och är en lugn, tystlåten och trygg hund med en pigg uppsyn som gärna går strukturerade promenader, följer med på utflykter och får närhet och kärlek. Att gosa och bli klappad kan hon göra dagarna långa men hon är respektfull och blir aldrig klängig vilket gör henne till en ännu mer underbar hund att ha kring sig. Amelia är väldigt kärvänlig och folkkär, hon har den fina egenskapen att se en vän i alla hon träffar.

Hon går bra i koppel med tydlig vägledning, passerar andra hundar utan problem och kan vara ensam hemma. Amelia är en glad, vis, elegant, lättsam och framåt individ som även funkar bra med andra hundar. Hon bor med en annan hund i dagsläget och har flera hundvänner hon umgås med dagligen vilket funkar mycket bra under ordnade förhållande. Hon leker och busar gärna, ingen skulle kunna gissa att hon är 9 år med den spänsten i kroppen och gnistan i blicken! När kopplet tas fram gör hon till och med glädjepiruetter! 

Amelia är självsäker, rättvis, nyfiken och väldigt enkel att ha med sig överallt och hon gillar att åka bil. Hennes utstrålning ger känslan av att hon är erfaren, kan stå på sig och har en varm kärleksfull insida som hon önskar dela med en familj som erbjuder densamma lojalitet som hon. 
Hon skulle helst vilja bo med någon som har hus och trädgård för lek och avslappnade soldagar. Vi söker er som är lugna och bestämda med en lagom aktiv vardag som vill spendera mycket tid med sin hund. 

Amelia är en Special Star pga att hon är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram