ANNIE

- Finns i jourhem i Gislaved!

Annie är en lyhörd, kärleksfull och fredlig individ full av optimism och glädje. Hennes utstrålning är mild och inkännande och hon vill alltid vara sin familj till lags. Hon är en aktiv hund på ca 1,5 år som gillar att få sätta sin energi i bruk, att promenera med flocken och springa av sig är något hon älskar.

Annie funkar bra med och tycker om andra hundar, går fint i koppel, är snäll vid hantering och kan lämnas ensam utan problem på begränsad yta. Hon är artig och försynt vid nya människomöten och tycker om både vuxna och barn. Inomhus tar hon det gärna lugnt, delar tillgivenhet och myser med familjen.

Annie är alert och kan vara ljudkänslig, därför föredrar hon en något lugnare miljö med någon som leder henne tryggt och lättsamt. Det är inget problem i sig, hon är en okomplicerad, följsam, positiv, lättlärd, lekfull och tacksam hund att ha i sitt liv.
Annie frodas bäst i en strukturerad vardag där man erbjuder ordning och reda förenat med fart och skoj, någon som vill njuta av hennes sällskap både iväg på äventyr och hemma för soffmys.

Söker du den perfekta sällskapshunden och en bästa vän? Då kan det vara Annie!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram