ARIEL

- Finns i jourhem i Västervik!

Denna lilla Patterdale terrier heter Ariel och är en frisk fläkt på 4 år som är gudomligt söt!

Hon har ett alldeles oemotståndligt uttryck och när hon ser på en, så är det med ögon fyllda av kärlek och tillgivenhet. Hennes utstrålning är något utöver det vanliga. Hon är lite som en allkrydda kan man säga! Hon är både en glad, trevlig och alert tjej samtidigt som hon är en riktigt cool och självständig brutta, med skinn på nosen. Hon är en aktiv hund som rasen sig bör, men tycker om att varva mellan härliga skogsturer och lugna tupplurar. 

Ariel är oerhört snäll mot människor och tycker om lagom med uppmärksamhet. Hon blir inte och vill heller inte att man ska vara klängig, utan kan själv avlägsna sig när hon är nöjd trots att hon uppskattar klappar och mys. 

Ariel är en stor hund i liten förpackning och låter därmed inte sin lilla storlek hindra henne från att ta plats när hon vill det. Hon är en tuffing! Ariel väger nämligen inte mer än ca 5 kg och är ungefär 30 cm hög.

Ariel uppskattar strukturerade promenader med en lugn och säker människa, samt att få ligga och vila på en mjuk och skön bädd. Hon älskar också mat och det motiverar henne mycket! Hon gillar att åka bil och har inga problem med att vara hemma ensam. 

Ariel söker en familj eller människa som bor på landet utan andra djur, alternativt väl inhägnade djur, då rasens jaktinstinkt är påtaglig. Hon vill också bo som ensamhund i sitt framtida hem för att trivas som bäst. Ariel vill inte bli daltad med och trivs bäst med en självsäker och trygg ledare. Tror du att du skulle kunna var den rätta för fantastiska Ariel? Maila då oss omedelbart med en beskrivning av dig själv och din vardag. Ariel längtar efter att hitta HEM! 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram