- Finns i jourhem i Harlösa!

BALVIN

Balvin är ca 2,5 år och är en helt fantastisk hund, han har något speciellt med sig som gör att man blir helt knäsvag! Balvin är en snäll och ödmjuk själ som aldrig tidigare haft någon att lita på, det märks. Han var övergiven i skogen, fastbunden i ett träd med en stor gren instucken i hans halsband för att han inte skulle kunna ta sig loss. I början var han skeptiskt mot människor men det förändrades så fort han kände sig trygg igen. Nu är han en kärleksfull kille med de mest gosiga kinderna och sötaste ansiktet som finns!

Han älskar att gå på promenader, leka lite och upptäcka olika omgivningar och ibland bara dela en tyst stund med den han är med. Han fungerar bra med väluppfostrade hundar och även med katt. Balvin är en lojal kamrat och en gosig kompis. Han är mycket mindre än han ser ut på bilder och han har en kompakt, smidig och robust kropp. 

Han gillar att vara aktiv men uppskattar också att bara få vara och mysa ner sig i en mjuk bädd eller ha en kelstund. Balvin hade trivts lika bra inne i stan som på landet. Han går fint i koppel och uppför sig respektfullt mot hundar under promenaden.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram