BARRY

- Finns i jourhem i Limmared!

Härmed presenterar vi BARRY den beryktade!
Så vad säger ryktet egentligen? Jo, att han är blidaste, mest inställsamma och beskedliga själ som finns! Alla som träffar Barry blir alldeles betuttade i hans vänliga utstrålning, och kanske till och med något förvånade, som att man inte riktigt får ihop hur detta kraftpaket till hund kan vara så mjuk. Ni har väl inte missat hans bedjande blick?! 

Barry är en ca tre år gammal presa canario och är en lugn hund som lätt kommer till ro och vilar mycket inomhus. Han följer dock gärna med på diverse äventyr och har varit med på stan utan problem. Han tycker mycket om människor och blir alltid lika glad för klapp och några varma ord. Det verkar ha varit en bristvara i Barrys liv, det där med tillgivenhet. Trots det är han själv jättemysig och generös med ömhetsbetygelser.

Barry har förmågan att få en person att känna sig speciell. Han ger dig sin odelade uppmärksamhet när du vill ha den och man känner sig älskad i hans närvaro. Extra meningsfullt känns det med tanke på att han har ett tufft förflutet som spökar ibland. Han bryr sig exempelvis inte om andra hundar på gatan men han blir väldigt orolig i närheten av hundar med hetsig energi eller om det blir spänning i luften, och därför kommer han placeras i ett hundfritt hem.

Barry gör sig lika bra i lägenhet som i hus, i stor familj som i singelhushåll. Han är en mycket trevlig, personlig och trivsam individ att göra allt från att lunka runt till att skoja till det med. Han skulle älska att upptäcka livet på nytt med sin alldeles egen familj och komma hem till en skön plats att landa mjukt på.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram