BASSIE

- Finns i jourhem i Nacka!

Bassie är en fantastisk hund; snäll, tillgiven, kärleksfull och inställsam mot folk. Hon går fint i koppel med den som erbjuder ordning och reda och är inte alls reaktiv, bara alert och nyfiken. Hon är en lugn och lyhörd individ och funkar med andra hundar.
Bassie leker sig gärna till en topposition; hon är listig, smart, konfliktlös och otroligt ljuvlig. I dagsläget delar hon hem med en annan hund, katt och barn från 8 år, vilket går bra.
Hon är ca 5 år gammal och tycker om att följa med på långpromenader, springa och leka och skulle säkert inte tacka nej till en löp- eller cykeltur också. Hon hakar gärna på aktiviteter och vill utforska men minst lika viktigt är att man erbjuder passivitet i vardagen och ett generellt strukturerat upplägg.
Bassie ligger gärna mjukt och bekvämt bland sina filtar och när hon sover djupt brukar hon snarka som en liten traktor. Att klippa klor, rensa öron m.m görs utan konstigheter och hon kan vara ensam vid behov. 
Om du vill knipa den här diamanten och få en helt fantastisk hund till livskamrat så vänta inte en sekund längre med att skicka oss din intresseanmälan.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram