BELTRAN

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Önskar du en trofast, lojal, snäll, lugn, trygg, artig och klok hund? Då lär Beltran falla dig perfekt i smaken! Han är en ca 9 år gammal schäfermix som ger ett kärleksfullt och moget intryck.

Beltran är socialt trygg i sig själv. Hundar han träffar ser upp till honom och blir imponerade av hans självförtroende och livserfarenhet. Han är vänlig men har integritet och värdighet nog att inte låta sig bli respektlöst behandlad. Människor blir bums förälskade i hans vänliga, djupa blick och viljan att vara till lags. Man känner sig sedd och det är omöjligt att inte dra på smilbanden när en tass åker upp i knäet.

Beltran är så följsam i koppel och kan vara ensam hemma. Han har inte sett så mycket av vår mänskliga värld och kan bli lite ängslig och osäker i nya sammanhang och därför vill han gärna bo med någon som är trygg i sig själv, lättsam och odramatisk så går det över. Någon som visar vägen och har regler och gränser för honom. Han uppskattar verkligen lagom långa promenader och skulle som allra mest föredra en trädgård att få ligga och sola i de varma dagarna i ett lugnt hushåll.

Beltran är en Special Star pga att han är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram