BERNADETTE

- Finns i jourhem i Stockholm!

Här har vi den coola, stabila och vackra tjejen Bernadette. Hon för sig stolt och smidigt med pondus men kan lika snabbt växla till en sprallig, snabb frisk fläkt. Det bästa av båda världarna kan man säga; aktiv och alltid redo för äventyr och utmaningar samtidigt som hon älskar och har det lätt för att ta omgivningen med ro och kan lägga sig och chilla var som.

Bernadette, även kallad Berna, är en fantastisk blandis på ca 4 år som är framåt, aktiv, lugn, trygg, ödmjuk och lekfull av sig.
Hon är glad men respektfull när det kommer gäster och trivs med att vara social och hennes charm lämnar ingen oberörd. Hon tycker om att vara utomhus och skulle uppskatta hemmet där det finns en tomt att röra sig fritt på, det njuter hon av oavsett väder. Berna gillar att vara aktiv ihop med sin människa och skulle älska att följa med på fjällvandringen såväl som cykelturer. Hon vill ledas av en lugn och bestämd förebild där gränser upprätthålls för den mentala hälsans skull.

Berna går fint i koppel med lite vägledning då hon lätt kan distraheras av naturens dofter. Med det sagt skulle hon även tycka det vara skoj med någon sök-/spårträning av något slag där hon får använda nosen till sitt fulla bruk.
Berna är snäll, smart, tålig, folkkär, tillgiven och funkar bra att lämnas ensam, är snäll vid hantering, passerar hundar utan problem och i hundumgänge för hon sig säkert, är tydlig i sin kommunikation samt leker gärna. Hon kan vara med i olika miljöer med ro, leker gärna med sin boll och myser inne i en mjuk bädd.

Berna söker någon trygg person som är på jakt efter en fyrbent vän att aktivera sig med och någon som enkelt upprätthåller en strukturerad vardag med gränser och regler. Familjen hon önskar bo i får gärna ha en annan stabil hundkompis och där möjligheten för lika mycket aktivering som plats för lugn och ro finns.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram