BERNHARD

Finns i jourhem i Harlösa

Bernhard är världens charmigaste hund! Han är en ca 2 år gammal engelsk setter som har massor att bjuda på. Bernhard är snäll, social och positiv. Han har en stor skopa humor och charmar varenda en som hälsar på med sitt gulliga underbett och stora leende. Det är omöjligt att inte smittas av hans glädje och skratta högt! 

Bernhard tycker om att vara aktiv. Han går gärna härliga promenader, och ännu nyttigare är det med miljöombyten som mental stimulans. Som fågelhund är han extra bra på att använda nosen men det är inte avgörande för honom att syssla med det på seriös nivå. Han nosar gärna efter mat på en stor gräsmatta, hänger med på olika sorters utflykter, bär klövjeväska, springer fint bredvid cykeln eller på joggningturen. Bernhard är nyfiken på sin omgivning och vill gärna följa med sin familj. Han älskar dessutom att åka bil! 

Bernhard varvar gärna upptäcktsfärderna med vila och väl hemma igen slocknar han som en stock på rygg i soffan. Han älskar att mysa och har världens mest sammetslena päls. Bernhard har inte heller några problem med att vara ensam hemma, han går fint i koppel och är enkel att hantera, så som kloklippning o.s.v. 

Till Bernhard söker vi efter en lugn, trygg och aktiv familj som är noga med regler och gränser för att främja lugnet. Då trivs Bernhard som allra bäst och därför föredrar vi en familj med barn över 12 år. Han fungerar bra tillsammans med andra hundar och katter.

Sociala
medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: