BIRK

- Finns i jourhem i Torup!

Birk är en snäll, timid, lugn herre på ca 10 år som älskar att gå på promenader. Där går han som en klocka och bara njuter av att motionera och uppleva naturen. En annan favorit är att hitta ett skönt ställe att ligga och vila på. Han tar livet med ro helt enkelt och önskar bo med någon som gör detsamma.

Birk är en blyg, artig och väldigt respektfull hund som gärna tar god tid på sig att lära känna någon. Till en början är han reserverad men när han blivit bekväm med sin människa kommer han gärna fram för att bli klappad. Han är en självständig typ, inte påstridig alls och gillar att hålla sig i bakgrunden.

Det går bra att lämna Birk ensam hemma och han är duktig vid kloklippning.
Birk är ganska ointresserad av andra hundar men kan uppskatta sällskapet av andra stabila, harmoniska individer och funkar alltså lika bra som ensamhund som i flock.

Han vill bo i naturnära, stillsam miljö där han slipper så mycket möten och intryck, då det är något som gör honom stressad och flyktbenägen. 

Birk söker dig som är trygg, lättsam och tålmodig som bor på landet i lugn miljö utan barn och där det är livat. Någon som vill se sin hund blomma och utveckla en unik relation.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram