BLINKY

- Finns i jourhem i Stockholm!

Blinky är en snart 9 år gammal genomsnäll, trygg och stabil kille som tar livet med god ro! Han är vänlig och artig mot alla han möter såväl som människor, andra djur och hundar som han dessutom delar sin vardag med i dagsläget. 

Blinkys närvaro känns som godheten själv och hans utstrålning smittar en med sådant lugn och ger en behaglig sinnesfrid! Han är en mjuk individ som samtidigt utstrålar en slags stolthet och styrka som definitivt gör honom till en fantastisk förebild. Blinky går otroligt fint i koppel, är följsam och bryr sig inte om andra man möter. Han kräver inte mycket motion men tycker om sina promenader för att få utforska och fast att han är blind tar han sig fram utan några konstigheter och njuter i fulla drag.

Blinky är lugn, cool, tystlåten och kan lämnas ensam hemma utan problem. Han söker en familj som gillar att strosa runt lite lagom och njuta av livet i sin enkelhet i lugn och ro. Därför önskar han bo i ett hushåll utan barn och i en avslappnad miljö, gärna där inhägnad trädgård finns att tillgå.

Blinky är en Special Star pga att han är över 8 år och eftersom han är blind 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: