BOBBY

- Finns i jourhem i Edsbruk!

Bobby är en ca 8 år gammal bullterrier som är en fantastiskt go och härlig kompis som man bara inte kan låta bli att älska! Han är en charmig, tillgiven och mysig herre som älskar att umgås och hänga med varthelst man ska. Denna söta herre är mycket vänskaplig, nyfiken och social med sina människor. Han är en positiv och cool krabat som har ett lugnt tempo. Bobby vet alltid vad han vill och tar gärna för sig! 

Bobby är en klok och snäll gentleman som gillar att utforska och spendera tid ute på lagom långa promenader, men slänger sig gärna på soffan för en lång tupplur efteråt. Hans utstrålning är något alldeles unikt. Man upprätthåller och vårdar denna balanserade sinnesstämning genom att ge honom en rättvis och konsekvent vägledning, där man får lov att vara minst lika bestämd och envis som han kan vara, han är ju trots allt en bullterrier!

Detta stjärnskott till hund vill gärna bo hos en odramatisk och stabil människa som kan ge honom ett hem där han vid behov kan få passning när man inte är hemma, eftersom han inte trivs med att vara ensam. Han vill gärna ha en lugn och trygg tillvaro, utan andra djur eller små barn. Han vill, precis som alla andra hundar, få röra på sig i form av strukturerade promenader dagligen.

Bobby är en Special Star pga att han är över 8 år och eftersom han har tasseksem, det är inget han lider av och är symtomfri med sin nuvarande behandling.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: