BOLT

- Finns i jourhem i Göteborg!

Det är 1-årige lille Bolt (bror till Alvin). Bolt är en frisk fläkt som är pigg på att hänga med på det mesta. Han absolut älskar att bara få vara med andra hundar och gärna krypa ihop nära intill och snusa en stund. Han är respektfull och inkännande och leker gärna också men föredrar när de går lugnt till. Han vill ha några minuter på sig att bekanta sig med nya individer och säger då ifrån först, men stöttar man honom där och ser till att han blir artigt bemött så slappnar han snabbt av och njuter av sällskapet. Man behöver därför vara bekväm med att sätta gränser så att Bolt känner sig trygg i ens händer.

Precis som Alvin går Bolt fint i koppel med den som leder honom och han går gärna i olika miljöer, men med tanke på deras ålder har de inte hunnit uppleva så mycket och kan till en början bli lite oroliga. Det släpper dock snabbt så länge man vägleder dem odramatiskt, tryggt och självsäkert och inger ett stabilt intryck och inflytande. Som en sprallig och aktiv hund behöver man se till att ha en struktur i vardagen som främjar lugn och passivitet mellan varven och även se till att inte uppmuntra exaltering i onödan. Båda syskonen är dock väldigt lyhörda, inställsamma och villiga att vara till lags.

Bolt kan vara ensam hemma utan problem, han är social och trevlig (även med barn) och går även bra ihop med katt. Han älskar även att bli badad och ompysslad.

Bolt är verkligen en rolig och fin vän att ha med sig i vardagen!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram