BRANDY

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Brandy är en snabb, smidig, glad och lekfull tjej född 2022.
Brandy är mycket smart, alert och nyfiken. Hon lär sig snabbt nya saker och gillar att hänga med en på äventyr utomhus. Väder och vind bekommer henne inte och hon är alltid positiv till att följa med!

Brandy vill hemskt gärna göra en nöjd, men vill i gengäld att man ger henne mycket stöd och hjälp med att reglera sina starka känslor. Brandy fungerar idag problemfritt till vardags men har och kommer alltid att ha lätt till skall så detta är något som inte får vara ett störningsmoment.

Brandy är en blandras mellan australian shepherd och bostonterrier och har således egenskaper som ligger nära till vall, vilket gör henne lydig, noggrann, lyhörd och följsam.

Brandy har inte de mest stresståliga gener, vilket gör att man behöver ta hänsyn till att hon alltid behöver vardagsstruktur och regler för att hålla sig i balans, samtidigt som hon är en tuff, extrovert och tålig tjej så man kan se en tillstymmelse av denna inre konflikt ibland. Hon är en perfekt träningskompis och tycker alla utflykter är roliga men kan absolut chilla hemma i bädden utan problem. Hon är också himla kelsjuk och trevlig att ha och göra med överlag. Hon är supersnäll vid kloklipp, borstning och går mycket fint i koppel. Hon åker bil utan problem och går att lämna ensam hemma samt ha lös på promenad. Brandys sanna färger är sprakande klara och vi vill att hon ska bli sedd och accepterad för den hon är!

Brandy söker en lojal, aktiv och konsekvent person med gott självförtroende och optimistisk inställning till livet. Man får gärna ha lite pondus och ha intresse för att lära sig nya saker.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram