BRIELLE

- Finns i jourhem i Limmared!

Sockersöta Brielle är en tillgiven och mild liten lady på 6 år. Hon är artig, trevlig och alldeles oemotståndlig när hon viftar glatt med sin lille svansstump när man kommer hem!
Brielle är också en smart, alert och självständig dam med åsikter som hon gärna tar fram när omständigheterna tillåter. Detta gör henne till en mångsidig och kul donna med en liten räv bakom örat. Hon är dessutom lyhörd, lydig och vill gärna samarbeta med sin människa.

Brielle går perfekt i koppel, går att lämna ensam hemma och åker bil utan problem. Hon gillar lagom med kel, promenader och att leka med sina hundkompisar. Hon funkar bra med de flesta hundar, men uppskattar såklart ett artigt bemötande från dem.

Brielle har en nervöst lagd sida som kan eskalera om hon får bristande struktur av sin människa. Hon behöver t.ex. en egen plats i hemmet hon hänvisas under ”dö-tid”.
Hon mår bra av att man bemöter henne med en lättsam och lugn sinnesstämning, samtidigt som man ska ha lätt för att sätta gränser och regler.
När detta upprätthålls utan förhandling och kombineras med varvad lagom(medium) aktivitet under dagen, skapar det en känsla av att veta var hon står i familjen/flocken. Det ger henne en trygghet och låter henne behålla sin positiva, mjuka och gosiga framtoning helt utan konstigheter!

Brielle vill gärna bo med andra hundar, men däremot utan katt och mindre barn.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram