BRYNOLF

- Finns i jourhem i Luleå!

Brynolf är en special challange då han tidvis har ett starkt resursförsvar, och ska därför inte bo med barn eller personer som har svårt att sätta- eller upprätthålla gränser. Vi har en god rutin som fungerar alldeles utmärkt om han får tag på något han inte ska ha, vilket hans nya ägare kommer få ta del av, så att säkerheten främjas för alla.

Brynolf är en 7 år gammal tibetansk terrier, som är ganska nöjd med även det lilla i livet. Han njuter av långa promenader oavsett vart man tar dem, strosar nöjt runt i trädgården och är lugn både inom- och utomhus. Han tycker om andra hundar och bor i dagsläget med flera olika individer, där han förespråkar ordning och reda och står upp för sig själv. Men han skulle vara lika nöjd att bo som ensamhund, så har man ingen sedan innan är det inte ett problem!

Han bor även med ett par katter, som han mest struntar i, så länge de också håller sig till ordning och reda. Busar de för mycket säger han gärna till, för det ska faktiskt ha sig lugnt och stillsamt i en ”gubbes” omgivning.

Brynolfs päls växer ganska snabbt och kan bli väldigt lång. Det kräver en hel del pälsvård, så vi klipper honom (både med maskin och sax), vilket går bra, likadant med kloklippning.

Han går fint i koppel och passerar de flesta hundar och människor utan problem. Blir han utskälld kan det hända att han delar med sig av sin mening angående ordning och reda, men om hans människa kan förespråka det åt honom, behöver han ju inte ta det i sina egna tassar.

Han kan lämnas ensam, är rumsren och larmar om någon kommer. Älskar att åka bil (speciellt om man har en transportbur som han får krypa ihop i) och hänger gärna med på äventyr -vart än de bär av!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram