CHEYENNE

- Finns i jourhem i Limmared!

Här har ni tjejen med det tjorviga namnet; Cheyenne! 
Cheyenne (uttalas som cayenne fast med ”sh” istället för ”k” i början) är en alldeles enastående hund som är 3 år gammal. Hon är full av motsägelser och det är det som gör henne så speciell och underbar. Å ena sidan är hon väldigt lugn och stillsam. Hon ser ofta sådär majestätisk ut fast med en mysig touch tack vare det gosiga ansiktet. I linje med sina rasegenskaper som shar pei (om ändock en blandning) kan hon vara lite blyg och reserverad till en början, men man ska inte vara för snabb med etiketten! Rätt vad det är blir hon snarare väldigt trygg och säker och gör sig därför bäst under vägledning av en cool och beslutsam person. 
Cheyenne har skinn på nosen och kan vara bestämd när hon vill. Hon har vaktegenskaper men är inte en skällig hund. Hon har med lätthet varit med på stan och är van vid att leva med andra hundar. Dock är det viktigt att dynamiken är rätt för att det ska funka för alla i längden.

Cheyenne hittar man oftast slappande i en härlig bädd, och hon möter sin familj med glädje. Hon är en listig, charmig, vacker, mysig, trofast och intressant individ som ger vardagen en ljuvlig feeling i hennes trevliga sällskap. Att promenera med henne är enkelt för den som tillämpar struktur och tydliga direktiv. Hon är en fantastisk följeslagare och överlevare.

Den 30/9 opererades Cheyenne för entropion (inåtrullande ögonlock) och en korsbandsskada som har läkt. Hon går gärna promenader från och med nu och är på väg att muskla på sig igen. Knäet anses vara helt åtgärdat.
Cheyennes adoptionsavgift är 5000kr. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram