CHUNGA LUNGA

- Finns i jourhem i Borås

Charmiga Chunga Lunga är en go och glá tjej på 4 år.  Hon ger ett härligt uppiggande intryck och är en helt förtjusande liten robust donna!
Chungi, som hon kallas, är en skojfrisk, munter och glad tjej på knappt 40 cm i mankhöjd som inte tackar nej till kel och klappar. Hon går bra ihop med katter och andra hundar. Chungi är även snäll vid hantering så som kloklippning, bad och liknande. Hon uppskattar roliga lekstunder med hundkompisar och älskar mat! 

Chungi är en snäll, stadig och kavat tjej som älskar livet och har lätt för att lattja till det. Hennes lekfullhet undgår inte många och det är svårt att inte bli smittad av hennes goa humör. Hon är en riktig glädjespridare och charmar lätt in sig hos de flesta. Denna donna, som kan jämföras med en miniatyr labrador, vet vad hon vill och tar gärna för sig! 

Chunga Lunga söker en stabil person eller familj som ger henne den kärlek och den sunda tillvaro hon förtjänar. Precis som alla andra hundar trivs hon bäst med regler och gränser i vardagen. Hon vill få lagom med motion varvat med lugn och ro om dagarna. 

Sociala
medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: