CILLA

- Finns i jourhem i Norrköping!

Cilla är en snäll, positiv, mysig och lyhörd blandrastjej som är ca 3 år gammal. Hon älskar att få följa med på alla möjliga olika saker och är enkel att ha med vart det än bär av. Cilla är lugn och tillmötesgående i diverse miljöer och söker vägledning om hon skulle bli osäker på vad som förväntas av henne. 

Hon bor i dagsläget med andra hundar vilket fungerar fint, hon leker och busar gärna med dem när tillfälle ges och dessutom går hon fint i koppel. Även om Cilla allra helst följer med så har hon inga problem med att vara själv hemma, hon är även duktig vid hantering. 

När hon inte är ute på äventyr med flocken älskar hon att sova i sin mysiga bädd och att bli ompysslad. Cilla tar sin tid med att närma sig nya människor men så fort hon bekantat sig lite vill hon gärna vara nära och kela! Hon är en fena på att dela ut pussar och när hon är på bushumör hoppar hon gärna upp med framtassarna mot en för att ta en liten dans. 

Cilla vill gärna bo utan barn under 15 år, då hon föredrar en lugnare tillvaro. Vi söker dig/er som är trygg, strukturerad och konsekvent som längtar efter en rolig kompanjon att ge sig ut på upptäcktsfärd med och kunna chilla på sofflocket med.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: