CLARENCE

- Finns i jourhem i Gamleby!

Clarence är en finurlig, mild och smart kompanjon på 2,5 år med stor potential. Detta guldkorn är en lugn, sansad, tystlåten och tacksam grabb som tycker om att leka med bland annat aktiveringsbollar och sina hundkompisar. Han är exemplarisk med andra hundar och vill hemskt gärna bo med dem i framtiden också. Han är en mjuk hund med respektfull och artig attityd. 

Clarence är för tillfället något blyg för nära kontakt med människor och behöver lite tid för att slappna men gör man ingen stor grej av det så gör inte han det heller. Han vill gärna lära sig att bli bekväm, men är oerhört snäll vid all sorts hantering, trots att han tycker det är lite småläskigt. Han finner sig i det mesta och med lite övertalning så provar han gärna på nya saker: allt från leksaker, till godis, till tempo i promenader. Han tycker om att utforska nya platser och är nyfiken på livet. 

Clarence älskar att röra sig i flock och är en hund för den eller de som har en eller flera hundar och söker ett lyhört, känsligt och tämligen enkelt tillskott till familjen. Han har en anpassningsbar energinivå och kan därför nöja sig  i både en aktiv och lugn vardag. Han föredrar ett blandat tempo där han får varva mellan aktiviteter utomhus och tupplurar inomhus. 

Denna vackra kille vill ha en lojal, tålmodig och kärleksfull familj att spendera livet med.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram