CLAUDIO

- Finns i jourhem i Limmared!

Claudio är en mångsidig och paradoxal kille; samtidigt som han är elegant, graciös och nästan lite högfärdig, så är han också rolig, busig, sällskaplig och lekfull. Samma är det med aktivitetsnivån; han är en aktiv, spänstig och vaken herre, men älskar att gotta ner sig och mysa i en mjuk och gosig bädd inomhus. Inne är han lugn och sköter sig själv, och är mer alert utomhus. Han är ca 8 år, d.v.s. i sin bästa livsfas! 

Claudio funkar bra med andra hundar och lever idag i en varierad flock utan problem. Han står upp för sig själv och tar ingen skit, men är heller ingen bråkstake. Han är en tydlig gränsdragare och kommunikatör samt mån om sitt personliga utrymme, vilket inte får ses som en nackdel i hans framtida hem. Claudio vill hanteras med vördnad och när han blir det respekterar han till fullo att den biten är ömsesidig. 

Claudio är en klassisk basenji i den mer toleranta halvan av spektrat och är en trygg, intelligent, trevlig, självständig och nyfiken kamrat att dela vardagen med. Här uppskattas han för den han är och tas med humor så väl som beundran för sin goda självbild. Han är en fantastisk kompanjon genom livet och skulle frodas i ett hem där man värdesätter katt-lika hundar som vet sitt värde och har integritet. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram