CUZCO

- Finns i jourhem i Örebro!

Är det husalfen Dobbie eller vise Yoda vi ser här? Nej, det är ju lille Cuzco, en terriermix född 01/2018 som är redo att hitta sitt egna lilla hem.

Cuzco är en unik och charmig liten krabat. Han är otroligt kärvänlig, snäll och tillgiven utan att bli klängig. Han uppskattar lagom långa promenader varvat med en litet lekvarv och lugn och ro på hemmaplan. Cuzco är en känslig själ. Han kan gärna gå och bo på landet liksom i stan men blir det för mycket stök och känslor så blir han lätt påverkad och skulle därför passa som allra bäst i en lugn familj utan små barn eller för livliga fyrbentingar. Cuzco mår som allra bäst där det är ordning och reda och ömsesidig respekt!

Cuzco gillar att duscha, går som en klocka i koppel, bryr sig inte om mötande (så länge människan styr så att han kan få följa med bara), kan vara ensam hemma och han fungerar bra med både katter och hundar, om än rätt så ointresserad. Han är en pigg och glad krabat som är nöjd med det lilla i vardagen!

Så är du en person som söker ett mysigt och trevligt sällskap i vardagen, tar saker och ting med ro och gillar rutiner och tydlighet? Då kan Cuzco vara något för dig!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram