DAGNY

- Finns i jourhem i Malmö!

Dagny är en positiv och pratglad tjej på ca 6 år. Hon är nyfiken och lekfull av sig och tackar aldrig nej till en gosstund.

Dagny älskar att gå på upptäcktsfärder, hon följer fint i kopplet och brukar komma och dutta en på handen på promenaden som en liten påhälsning och glädjeuttryck. Andra hundar passerar hon med nyfikenhet och när hon umgås fritt med någon fyrbent är hon glad, respektfull och leker gärna när hon blivit bekväm.

Dagny kan påvisa ängslighet och blir då extra ”snackig”, och därför är det viktigt att man erbjuder en tydlig struktur där hennes lugn kan främjas så att intensitet hålls på en sund nivå vilket även gäller när man delar tillgivenhet med henne, för att hon inte ska bli klängig.

Det är okomplicerat att ha med Dagny på fik, olika tillställningar, stan, bilresa och hon är oproblematisk vid ensamlämning, kloklippning, badning osv.

Dagny är framåt, social och otroligt charmig. Hon passar att bo i stan såväl som på landet och i de flesta familjekonstellationer där man upprätthåller regler, gränser och begränsningar. Vi ser gärna att hon bor med en eller flera andra stabila hundar och söker dig/er som vill ha en trevlig och lagom aktiv sällskapshund. Dagny sätter guldkant på ens vardag och önskar nu hitta sitt alldeles egna föralltid-hem.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram