DEBBIE

- Finns i jourhem i Mönsterås!

Ingen bild kan göra henne rättvisa, Debbie behöver upplevas för att ses i rätt ljus! Debbie är ca 8 år och har en försynt karaktär, är genomsnäll, rar, lydig, alert, nyfiken och vänlig. Hon är lätt att ha att göra med, respektfull, pigg och glad, genuint följsam och en fröjd att gå i koppel med. Det händer att hon duttar till en med sin nos på ens hand eller ben för att fira lite och visa hur nöjd och glad hon är, supercharmigt och sött! Det är de små detaljerna i hennes sätt som verkligen gör henne till den unika, fina tjejen. 

Debbie är matglad och gillar långpromenader bland skog och mark men är okomplicerad på det viset att hon inte behöver mer än det vardagliga och är snäll och duktig vid all hantering. Mjuka, varma bäddar uppskattas av henne och hon är självständig och lugn inomhus, inte alls klängig eller intensiv. 
Debbie är blyg till en början men är hunden man får det där speciella bandet med när hon smugit sig över den lilla tröskeln av att observera en. Rom byggdes inte på en dag men blev ack så vackert, därför söker hon dig som är tålmodig och beredd att låta henne blomma ut i lugn och ro i ett hushåll utan barn. Debbie kan lämnas ensam hemma och funkar bra med andra hundar samt katt. 

Hon vill bo med dig som är odramatisk och avslappnad, gärna med någon annan hund som är social, artig och lagom lekfull.
Debbie är en Special Star pga att hon är 8 år 🙂

Sociala
medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram