DOTTIE

- Finns i jourhem i Hörby!

Dottie är dundersöt och genomsnäll! Hon är en fantastisk blandrastjej på ca 9 år som älskar att mysa och ha sällskap av både människor och andra hundar. Dottie är otroligt vänlig, lugn, tillgiven och kärleksfull. Hon är naturligt följsam och går som en dröm i koppel. Att möta andra hundar ute går också som en dans. 

Dottie är snäll vid hantering, kan vara ensam i sällskap av annan hund och går gärna med på lagom långa promenader. När man tar fram kopplet blir hon pigg och glad men favoriten är ändå att ligga inne och mysa, mjukt och bekvämt. Hon är lätt att ha att göra med och skulle verkligen uppskatta en vardag med någon som också föredrar ett sansat tempo i en avslappnad atmosfär. Dottie har en lite blyg framtoning med nya människor men det är inget man behöver bry sig om mer än att inte pressa och stressa fram kontakt. Hon hälsar gärna efter en liten stund när nyfikenheten tar över. Med sin familj är hon mycket kelig, kontaktsökande, kärvänlig, trogen och lojal. 

Dottie är en mogen hund som är okomplicerad, respektfull, artig, charmig och rolig. Hon är söt så man nästan spricker när hon ska dela med sig av sin filt och vill bädda in en lite i den. Till exempel använder hon nosen för att buffa upp filten på ens hand eller fot. Det fyller ens hjärta med sådan värme! Hennes päls är dessutom superlen, vilket gör att man aldrig vill sluta klappa henne, och Dottie bara tackar och tar emot!
Dottie funkar bra med andra hundar och vill fortsätta bo med en eller flera hundar så hon kan ha sällskap när hon ska lämnas ensam. 
Vi söker dig/er som önskar den gosigaste sällskapshunden att dela en lugn vardag med i ett hushåll utan småbarn.

Dottie är en Special Star pga att hon är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram