DOUGLAS

- Finns i jourhem i Arlöv!

Douglas, Dogge, Doggelito, Dunderklumpen, ja kär hund har många namn!
Douglas är en ca 5 år gammal blandraskille med glimten i ögat och två ”vänsterfötter”. Han är en härlig, unik och otroligt charmig klumpeduns med flera goda egenskaper, så som sitt coola temperament, sin breda humor, envishet och en egen vilja om det mesta. Douglas ger en SÅ mycket glädje och många goa skratt! 

Dogge är en robust grabb som gärna ligger och vilar och tar dagarna med ro samtidigt som han är framåt och social. Han går fint i koppel, passerar andra hundar utan problem, är snäll och duktig vid hantering och funkar bra med andra hundar samt katt. Dogge tycker om att gå lagom långa promenader men tackar heller inte nej till slappdagar där man är hemma och mest tar det lugnt. Han är en väldigt enkel hund att tillgodose de fysiska behoven hos. 

Som en fullfjädrad livsnjutare intar han ständigt diverse tokiga sovstilar, gärna på rygg med blottad mage. Dogge vill ha en strukturerad vardag och skulle trivas som fisken i vattnet med någon som är avslappnad och trygg. Någon gång om dagen får han ett busryck där han rullar sig och ålar runt på golvet med tassarna rakt upp i luften som en riktig clown. Dogge är inte riktigt den som poserar snyggt framför kameran särskilt ofta, han är autentisk från topp till tå och inte mycket kan rubba hans sansade, lagom obrydda ansiktsuttryck. Han är den roligaste, häftigaste kompanjonen som finns!
Douglas önskar bo i ett hem utan barn under 15 år, då han trivs bäst under lugnare förhållanden.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: