EIVAR

- Finns i jourhem i Luleå!

Eivar är en ca 7 år gammal livsnjutare som gillar sovmorgnar (väldigt mycket) och är en ganska stor mysgris. Det finns nog ingen denna herreman inte kan charma, speciellt inte när han lägger sitt stora, tunga huvud i ens knä och tittar upp med sina stora, varma ögon.

Utöver att ta det lugnt, så uppskattar Eivar att få följa med på äventyr ibland. Det kan vara allt som vardagen har att erbjuda, utöver dagliga långpromenader. Att åka bil är dessutom en höjdare, eller egentligen alla tänkbara fordon. Han fungerar lika bra i stadsmiljö som ute på landet, för honom spelar det ingen roll om det är asfalt eller jord och gräs under tassarna! Bara han får kombinera aktivitet med vila så är han nöjd.

Eivar är en magisk hund som ÄLSKAR människor, i alla storlekar. Han fungerar fint med barn, men man får ha i åtanke att han är en stor (klumpeduns) hund, som också är stark! Han vill ha ett hem utan andra djur, men har inga problem att promenera med -eller passera dem (såsom hundar, hästar, katter, får, höns och getter). Eivar är fantastiskt snäll vid hantering, oavsett om det gäller kloklippning, örontvätt eller om man är hos veterinären.

Denna magnifika hund har verkligen ett hjärta av guld, och det behövs ibland undersökas av en veterinär. Då han är född med ett blåsljud på hjärtat, vill det kollas årligen för att se att det fortfarande mår bra! Därför är han en Special Star. Han är hittills opåverkad av det, och kommer förmodligen så vara med rätt vikt och motion.
Hans adoptionsavgift har blivit sponsrad vilket betyder att han inte kostar något att adoptera. Vi hoppas att detta ska öka chansen för honom att hitta sitt för-alltid hem, men vi kommer INTE att tumma på kriterierna bara för att adoptionen är gratis. Huvudsaken är alltid att överlåta hundarna till ansvarsfulla hem.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram