ELMER

- Finns i jourhem i Limmared!

Här har vi Enastående Elmer! Elmer är en liten blandras med stor personlighet! 

Han är otroligt charmig och tillgiven, funkar bra med andra hundar men tar ingen skit. Han går jättefint i koppel och promenaderna med honom är supermysiga. Hur mycket det beror på att vi är noggranna med struktur och inte har några bekymmer med att dra en gräns är svårt att säga, men eftersom han är en bestämd krabat med egna åsikter så är det garanterat en fördel i alla fall.

Elmer är en trygg hund med gott självförtroende. Han älskar mat, är pigg på det mesta och hänger gärna med på grejer, samtidigt som han har lätt för att varva ner inne. Han tycker om att kela och bli klappad, men är inte intresserad av att bli behandlad varken som en leksak eller finporslin.
Han leker och busar när man bjuder upp till det och han lyssnar när man säger ifrån på allvar. Han är kort och gott en rolig, gosig, trofast, kavat, snäll och sällskaplig herre med skinn på nosen som älskar att umgås med familjen.
Elmer gör sig säkert lika bra i lägenhet i stan som i hus på landet och det spelar ingen roll vad familjekonstellationen är, så länge föräldrar klarar av att styra upp sina barn så att de behandlar honom med värdighet.

Elmer är riktig pärla! Han är en cool liten snubbe som sina 10 år till trots ger unghundarna konkurrens om vigör och spänstighet. Han finns att besöka i Limmared och är redo att träffa sin livskamrat.

Elmer är en Special Star pga att han är över 8 år 🙂 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram