ELVIRA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Elvira är en 7 år gammal söt liten kelgris med det mest bedårande, surmulna ansiktsuttrycket och den gosigaste dubbelhakan denna jord har skådat! 

Elvira må ha ett ”grumpy face” men faktum är att hon är en väldigt glad, lekfull, kärvänlig och positiv tjej! Hon kan vara något blyg i möte med nya människor, men väl bekanta så vill hon inget annat än att sitta i ditt knä och kela. Hon är så himla söt när hon rullar ihop sig till en mysig, svart liten boll nära intill! Men trots att Elvira älskar sällskap och närhet från sin familj så har hon inga problem alls att ta ett nej eller att vara ensam hemma om tillfället kräver det.

Elvira är en lagom aktiv tjej. Hon uppskattar promenader och att få följa med på olika sorters aktiviteter med familjen men hon klättrar inte på väggarna om man till exempel vill undvika regniga dagar. Hon tycker om att åka bil och är väldigt enkel att ha med sig då hon lätt kopplar av både inomhus som utomhus. Elvira är följsam och väldigt öppen för direktiv så det krävs sällan mycket för att kommunikationen ska flyta på sinsemellan och hon gör sitt bästa i alla lägen. Fina tös!

Elvira fungerar bra tillsammans med andra hundar och katter. Hon är van vid att bo i en hundflock så vi önskar därför att hon ska få fortsätta göra det med sociala och artiga individer. Hon skulle trivas bäst i en lagom aktiv familj utan barn och där man har lätt för att sätta gränser och ta kommandot så att Elvira kan få fortsätta vara den gulliga och lättsamma hund hon är idag.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram