FRODO

-Finns i jourhem i Harlösa

Har du sett på maken vilken söt filur!? Det är ingen mindre än Frodo som söker hem och han har ju minst sagt ett unikt utseende men likaså en unik insida!

Frodo är ca 7 år gammal blandning mellan affenpinscher och shar pei. Han är en alldeles lagom pigg kille som uppskattar små utflykter i naturen i lagom tempo men kopplar lätt av väl hemma igen. Frodo älskar kel, speciellt kli på gumpen, och han är väldigt snäll vid hantering. Frodo går fint i koppel och är en känslig kille vilket innebär att inte mycket behövs för en fin kommunikation tillsammans. Han är kontaktsökande, följsam och vill gärna vara med men har inga problem med att vara ensam hemma. Frodo fäller knappt något alls och är väldigt artig. Han är den hunden som frågar om lov innan han hoppar upp i soffan exempelvis!

Åldern är bara en siffra tänker Frodo och han vill leva ut till fullo och bara njuta av nuet. Gladare hund får man leta efter! Han har glimten i ögat och kan bli en riktigt liten lekfull knasboll emellanåt men är så himla enkel att falla tillbaka till sitt lugna trivsamma jag igen. Frodo är en hund man alltid vill spendera tid tillsammans med och han får en att uppskatta de simpla tingen i vardagen. Han är relativt neutral mot andra främlingar men älskar sin familj och den lille svansen är ofta igång!

Vi söker efter ett hem där man värdesätter hundens mentala hälsa och inte har någon brådska. En lugn, trygg, odramatisk och lagom aktiv familj som tycker om små utflykter tillsammans med sin hund.
Frodo bor idag tillsammans med andra hundar men han har integritet och är en aning reserverad, så han skulle föredra att bo som ensamhund eller med en lugn och avslappnad individ. Då han själv är så lugn så önskar vi att han får bo utan andra djur eller yngre barn för att han ska trivas som bäst.

Social

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: