Harry

- Finns i jourhem i Harlösa!

Harry är en ca 2,5 år gammal retrievermix. Han är en lagom aktiv hund som gärna hänger med på äventyr i olika typer av miljöer och han är enkel att ta med sig, han kan också koppla av på egen hand inomhus och har inga problem med att vara ensam hemma.

Harry är en ung och lekfull hund men det är något klokt som strålar från honom som får honom att upplevas som äldre än han är och man känner lätt en djupare kontakt. Han är en gärna till lags och är lydig så länge man är tydlig med vad man vill. Harry låter sig gärna hanteras vid behov och uppskattar lagom mycket kel med den han står nära. Han är en social hund som uppskattar umgänge från både tvåbenta och fyrbenta och han har ett artigt och respektfullt bemötande så ett nej har han inga problem med. Därför önskar han att bli bemött på samma sätt tillbaka och skulle trivas bäst i en lugnare familj utan små barn och han ska inte bo med katt.

Harry kan bli lite nervös i stadsmiljö och är i tidigare hem van att behöva vakta och har därför varit reaktiv vid hundmöten. De problemen har han inte i sitt jourhem idag men han vill bo hos någon som har lätt för att sätta gränser, är tydlig, lugn och odramatisk så han kan fortsätta få känna sig trygg, vägledd och avslappnad som den följsamma, lojala fantastiska vän han är!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram