HEDDA

- Finns i jourhem i Luleå!

Hoppetossan Hedda!
Denna goding är en 10-årig schäfer i sina bästa år! Hon håller definitivt med om att ålder bara är en siffra och är precis som vilken ung hund som helst. Hon älskar att vara aktiv och vill inte vara utan långa promenader, skog, mark och storstadsliv! För Hedda spelar det inte någon roll vart hon är, så länge det finns äventyr att vara med på. Att få varva motion och mental träning med bus och lek är den bästa kombinationen för henne, och då gärna med andra hundar som hon med fördel kan bo med!

Hedda bor idag i flock med både hundar och katter, vilket fungerar bra. När katterna springer vill hon springa efter, så hon behöver någon som kan säga till henne att hon inte får göra det, om inte katten själv säger åt henne. Det är sällan hon skäller om det inte kommer till lek, men är en helt okej vakthund och kan, som säg bör när det kommer till schäfrar, vara lite reserverad till en början. Om man inte tvingar sig på henne, så mjuknar hon snabbt upp och vill gärna vara med där det händer.

Söker du efter en aktiv familjemedlem, som är okomplicerad och som alltid är redo för spännande utflykter, så har du en potentiell guldchans här! Denna vattenpölsälskande hund är sannerligen en riktig diamant, som har mycket kvar att leva ut och vill gärna ha någon i sitt liv att göra det tillsammans med! Hon har tidigare tränat agility och lite skydd, samt nosework och lydnad, vilket hon inte skulle säga nej tack till i dagsläget heller (även om vissa delar kanske är lite ringrostiga).

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram