HUGO

- Finns i jourhem i Gamleby!

Hugo är en glad och tacksam kille på 5 år som fullkomligt älskar mat, promenader och sina tuggleksaker. Man kan inte låta bli att smälta när han ser på en med sin varma, mjuka blick. 

Hugo är en kavat kille som lätt blir kompis med andra hundar som besitter förmågan att vara något bestämda och har integritet. Han är lekfull, nyfiken, snäll och pigg. Hugo är så glad och tacksam för livet och därför får man ha en gnutta tålamod med hans ungdomliga, lite spralliga uttryck till det mesta som föreslås. Man kan inte låta bli att skratta med honom i närheten!

Hugo går bra i koppel och är snäll vid hantering. Han åker också bil utan problem och går bra att lämna ensam. Han är kelig, rolig, lagom social och älskar att bli klappad.

Hugo är en fantastisk kille som utan tvekan skulle vara en härlig och kul prick att ha i sin familj. Han livar upp och gör livet till en fest. Hugo är medelenergisk och skulle därför passa i en familj med blandat tempo, likväl långa vandringar eller soffhäng om så skulle önskas av honom! Hugo vill bo utan katt och trivs bäst med barn över 7 år.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram