BRUNO: Bruno befinner sig i jourhem i Ulricehamn!

Denna gudomliga kille heter Bruno. Se bara så underbart söt denna 2 åriga kille är! Denna genomsnälla kille går bra ihop med både människor, hundar, barn, katter och smådjur. Han är nästan för bra för att vara sann, denna goding.
Bruno är följsam, lyssnar bra och är ett riktigt charmtroll! Han är också försiktig ödmjuk och mjuk. Bruno är enkel vid olika sorters hantering såsom kloklippning, bad etc. Han älskar att bli borstad och har ljusa lättklippta klor. Bruno åker också bil utan problem och kan lämnas ensam hemma. Han går mycket fint i koppel och har inga problem vid hundmöten.

Bruno vill bo i ett hem där han får trygghet, stabilitet och lagom mycket stimulans. Han trivs när han får regler att följa och uppskattar en lugn tillvaro där han får utvecklas.

Detta bildspel kräver JavaScript.


GIDEON: Gideon befinner sig i jourhem i Malmö!

Schäfermixen Gideon är ca 1,5 år gammal och har en enastående karaktär! Han är ung, levnadsglad och är nyfiken på allt som världen har att visa honom. Med Gideon kan man skapa ett fantastiskt fint band tillsammans då han är lojal, följsam och positiv till äventyr tillsammans med sin familj.
Han tycker om att hitta på olika sorters aktiviteter, men han är medelaktiv och nöjd med det mesta så länge han får vara med. Allt annat än regler att följa och strukturerade promenader ser han som en skojig bonus i vardagen. Han går fint i koppel, är duktig vid hantering och kan vara ensam hemma.

Gideon fungerar bra tillsammans med andra hundar och människor. Han är stor, ståtlig och fantastiskt vacker och en perfekt hund att ha med sig vart man än önskar; om det så är en aktivitet i skogen eller en passiv fika på stan; Gideon ställer upp i vått och torrt! Han har lätt för att koppla av trots sin unga ålder och anpassar sig snabbt i nya miljöer. Han är glad, påhittig och en riktig fröjd att få umgås med. Och inte nog med det så har han en ridge i nacken; som en riktig punkrockare!

Då Gideon är en ung och självsäker individ söker vi en medelaktiv till aktiv familj som värnar om regler och gränser för att han ska trivas som alla bäst.

Detta bildspel kräver JavaScript.


JOSEPHINE: Josephine befinner sig i jourhem i Jönköping!

Vackra Josephine är en söt och mjuk tjej på 2 år och är en fröjd för ögat och fantastiskt charmig! Hon älskar att gosa och vill gärna bli klappad. Josephine är en försiktig, nyfiken och snäll tjej som hälsar lite blygt på nya människor, men blommar snabbt ut till den blomma hon är. Hon tycker om långpromenader och går då bra i koppel. Hon är enkel att hantera vid kloklippning och dylikt. Josephine går bra ihop med andra hundar samt katt. Hon går också bra ihop med barn i tonårsåldern.

Denna sällskapliga, lättsamma och förtjusande flicka söker en stabil och lugn person eller familj som kan erbjuda henne en vardag med motion, kärlek och glada vibbar. Hon vill helst bo tillsammans med en snäll hundkompis!

Detta bildspel kräver JavaScript.


BEA: Bea befinner sig i jourhem i Gislaved!

Denna fantastiska tjej heter Bea. Hon är en fullkomligt bedårande donna på 5 år och är en fantastisk hund som har så otroligt mycket att ge men kräver så lite i gengäld!

Bea är följsam, gudomligt snäll och lyhörd. Hon går superbra i koppel och går bra ihop med andra hundar samt katter. Den här donnan är en underbar familjehund som älskar att gå på promenad och bara vara i trädgården. Hon trivs i lugna sällskap och älskar att bli ompysslad. Hon är enkel att hantera vid t.ex. borstning och kloklippning. Bea är en trogen och kärleksfull hund när man vunnit hennes förtroende.

Åt Bea söker vi ett tryggt och kärleksfullt hem där man är odramatisk. Hon vill gärna ha en snäll och lugn hundkompis i hemmet, samt få röra på sig dagligen.

Detta bildspel kräver JavaScript.


PETRA: Petra befinner sig i jourhem i Burlöv!

Petra är en sockersöt, försiktigt och fullkomligt underbar tjej på 2 år. Denna sociala, kavata och snälla tös har skinn på nosen och kan rå om sig själv samtidigt som hon är inställsam och mjuk mot människor.
Petra är en glad, nyfiken och trevlig tjej som tycker om att kela och mysa. Hennes favoritsyssla är att sova i en mjuk och skön bädd. Hon fungerar bra med andra hundar samt katter. Petra är lätt att hantera och går som en klocka i koppel.

Åt Petra söker vi ett ansvarsfullt och stabilt hem där hon får dagliga långpromenader varvat med lugna stunder. Hon vill gärna bo med en hundkompis.

Detta bildspel kräver JavaScript.


MILA: Mila befinner sig i jourhem i Borås!

Mila är en fantastisk och alldeles förtjusande tik på 5 år och detta är verkligen en hund i världsklass som nästan är för go för att vara sann!

Mila är en lätthanterlig, glad och nyfiken tjej med hjärtat på rätt ställe! Hon tycker om att hänga med på vad än som erbjuds i vardagen: åka bil, promenader eller träffa andra hundar. Hon är otroligt snäll, följsam och enkel att ha och göra med.
Mila går bra i koppel, går utmärkt ihop med andra hundar, människor och katt. Hon fungerar även med barn, men föredrar lite lugnare tillvaro än vad småbarn erbjuder. Hon kan också lämnas ensam hemma utan problem.

Denna diamant till hund söker en lättsam, stabil och harmonisk människa eller familj där hon får vara en självklar familjemedlem och bli erbjuden långa promenader varvat med lugna stunder för återhämtning.

Detta bildspel kräver JavaScript.


BILLY: Billy befinner sig i jourhem i Ulricehamn!

Billy är en gudomligt söt kille på ungefär 7 år och är en snäll och familjekär kille som älskar att spendera sina dagar med sin flock! Billy är en orädd, pigg och glad kille som tar sig an livet med huvudet före! Han är en envis, go och inställsam krabat som älskar mat och ser äpplen som en riktig delikatess.
Billy är en munter och kavat kille som går som en kung i koppel, reagerar inte vid hundmöten, är enkel vid kloklippning, bad och annan hantering. Han går bra ihop med andra hundar och bor i dagsläget med dem. Han fungerar också med katt och älskar barn samt folk i allmänhet. Detta guldkorn till hund är verkligen ett kap!

Billy vill bo med en tålmodig och beslutsam människa eller familj som kan erbjuda honom strukturerade, lagom långa promenader samt regler och gränser. Han vill gärna ha rutiner och en jordnära tillvaro.

Detta bildspel kräver JavaScript.


MEJA: Meja befinner sig i jourhem i Norrköping!

Meja är en oemotståndligt fin och go rottweilertik som är en frisk fläkt på ungefär 6 år. Hon är en hund som gärna vill vara till lags, som den brukshund hon är.
Meja är en följsam och lyhörd tjej. Hon älskar mat samt att kela med sin människa och tar mer än gärna för sig av vad man erbjuder henne. Hon är enkel att ha med sig överallt, har inga problem med hundmöten, går bra ihop med andra hundar och är trygg i sig själv.
Meja uppskattar att hänga med på äventyr utomhus, gosa och såklart, att få äta en god portion mat! Hon går bra att lämna ensam hemma. Hon åker också bil utan problem.

Åt Meja söker vi en bestämd, lugn och konsekvent människa som kan erbjuda henne regler och tydliga direktiv samt är trygg i sig själv.

Detta bildspel kräver JavaScript.


KASPER: Kasper befinner sig i jourhem i Marks kommun!

Denna rara, konfliktlösa och trevliga kille heter Kasper och är 3 år gammal. Han är en gudomligt söt kille med hjärtat på rätt ställe. Kasper är en fantastisk hund som man bara inte kan låta bli att älska!
Kasper är en social, tillgiven och en oslagbart snäll kille. Han går bra med andra hundar och gillar att leka och busa. Han är också lättsam, mjuk, försiktig och nyfiken.
Kasper fungerar bra med både katt och barn. Han går också bra att lämna ensam hemma.
Kasper tycker om långa promenader och skulle älska att få träna sök/spår eller bara få hänga med på vardagliga äventyr. Ibland hälsar han på sitt lite speciella sätt, som är att hoppa upp försiktigt och nästan kramas! Man kan inte annat än älska hans egenheter.

Denna vänliga, roliga gosegris söker en mild och lättsam familj eller person där det gärna får finnas en snäll hundkompis. Han vill gärna ha en stabil vardag med inslag av äventyr.

Detta bildspel kräver JavaScript.


CELINE: Celine befinner sig i jourhem i Åtvidaberg!

Celine är en alldeles underbar, mild och artig tik på snart 3 år. Denna fantastiska tjej är söt som socker, lättlärd och följsam.

Celine är en nyfiken, sällskaplig och glad tjej som hänger med på vad som än erbjuds, men uppskattar verkligen sina promenader och att utforska världen. Hon går som en dröm i koppel, är duktig vid hantering och fungerar bra med katt. Hon fungerar också mycket bra med andra hundar och kan lämnas ensam hemma. Hon åker bil bekymmerslöst och är behaglig att ha och göra med i de flesta sammanhang.

Åt Celine söker vi en ansvarsfull, sansad och lättsam människa eller familj som kan erbjuda henne en trygg och lugn vardag med inslag av äventyr.

Detta bildspel kräver JavaScript.


CASPIAN: (Special Star) Caspian befinner sig i jourhem i Västervik!

Denna alldeles bedårande söta kille heter Caspian. Han är ca 8 år gammal och är verkligen en dröm att ha och göra med! Orden räcker knappt till för att beskriva hur underbar denna goa kille är.
Caspian är artig, respektfull och snäll. Denna prickiga gentleman är oerhört trevlig att vistas kring, har en behaglig utstrålning och är lugn. Han älskar långa promenader, en varm bädd att sova i och att få mjuka, kärleksfulla klappar, särskilt om han får pussas lite samtidigt!
Han är en försiktig, men nyfiken och godhjärtad kille.

Caspian är lyhörd, följsam och mån om att göra rätt. Han tycker om att samarbeta och utforska tillsammans med sin människa. Caspian fungerar bra med andra hundar och uppskattar deras sällskap. Han är också duktig vid kloklippning och annan liknande hantering. Han kan åka bil utan problem och går bra i koppel. Han fungerar bra med barn över 12 år.
Åt Caspian söker vi ett ansvarsfullt, lugnt och tryggt hem där han blir älskad för den diamant han verkligen är. Han vill, som alla andra hundar, röra på sig och få struktur i vardagen.
Caspian är en Special Star pga att han är över 8 år 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.


ROCKET: (Special Star) Rocket befinner sig i jourhem i Bjuv!

Rocket är en supersöt och snäll kille med hjärtat på rätt ställe. Detta är en underbart charmig hund som man inte kan låta bli att älska! Rocket är en 2,5 år gammal kille som är lyhörd, mjuk och lojal. Han har en behaglig utstrålning och man kan inte annat än smälta som smör i solen i hans närvaro!
Denna roliga lilla pajas bjuder ofta på sig själv och lattjar gärna till det när tillfälle erbjuds. Han är en lättlärd, enkel och följsam kille som fungerar bra med andra lugna hundar. Han går också bra att lämna ensam hemma. Han tycker om långa promenader, att hänga med på vad som än erbjuds och att mysa.
Rocket fungerar också mycket bra med barn. Han är en makalös hund som ger så mycket och kräver lite i gengäld!

Åt vår fina Rocket söker vi ett kärleksfullt och stabilt hem. Han trivs som bäst när han får motion och struktur i sin vardag. Han uppskattar en lugn och lättsam ledare som gillar att hålla igång och utforska, men samtidigt har lätt för att slappna av och varva ner.
Rocket är en Special Star pga att han behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hans tillstånd påverkar honom inte alls.

Detta bildspel kräver JavaScript.


ZUMAIA: Zumaia befinner sig i jourhem i Borås!

Zumaia är en bedårande söt, snäll, intelligent blandras som är ca 3 år gammal. Zumaia älskar att vara med sin flock och att aktivera sig med promenader och olika utflykter. Hon är mycket positiv, lyhörd, tillgiven, alert och vill alltid vara sin människa till lags och prestera sitt bästa. Hon skulle säkert vara bra på och tycka om att utföra någon aktivitet så som nosework.
Zumaia är lagom lekfull och tycker mycket om andra hundar och fortsätter gärna dela sitt liv med någon annan fyrbent kamrat så som hon gör i dagsläget. Hon går som en pärla i koppel, springer fint bredvid när man cyklar och sträcker gärna ut och leker i hundrastgård med sina kompisar. En av hennes charmiga egenheter är att hon ibland kommer och visar upp pinnar hon hittar och gärna bär dem när vi går.

Zumaia önskar bo med någon som gillar att vara ute mycket i motionsspåren där en strukturerad och avslappnad vardag erbjuds utan barn, då hon föredrar en lugnare tillvaro. Hon tycker inte det är så kul att vara ensam hemma och därför vill hon gärna vara på hunddagis när man jobbar eller med dagmatte som går långpromenad med henne. Vi söker dig som är naturligt bestämd och konsekvent med regler och begränsningar såväl inomhus som ute på promenad.

Detta bildspel kräver JavaScript.


YRSA: Yrsa befinner sig i jourhem i Strängnäs!

Fantastiska Yrsa är en snäll och robust tjej som är född 2010. Yrsa är en respektfull, sansad och lugn tjej. Hon gör sällan ljud ifrån sig och rår sig själv i de flesta sammanhang. Hon fungerar bra med andra hundar och katter och lever med flera av dem idag.
Yrsa är flexibel och kan hänga med på långa promenader samtidigt som hon kan slappa en dag i soffan. Yrsa är en filosofisk tös som tycker om att vistas utomhus och strosa runt trädgården, då påminner hon lite om tjuren Ferdinand!

Yrsa är stabil och mycket trevlig att ha och göra med. Hon är lite blyg vid möten med nya människor, men det går över om man inte gör en stor sak av det. Hon är en sann vän som är både anpassningsbar och okomplicerad. Yrsa uppskattar en lugn och strukturerad vardag som växlas med promenader och lugna stunder i en mjuk bädd. Hon går bra i koppel och är enkel att hantera vid exempelvis kloklippning.

Åt underbara Yrsa söker vi en trygg och jordnära människa eller familj utan barn, som kan spendera mycket tid med henne eftersom hon inte tycker om att vara ensam hemma. Hon vill som alla andra hundar ha regler och rutiner i vardagen.

Detta bildspel kräver JavaScript.


FRODO: Frodo befinner sig i jourhem i Harlösa!

Har du sett på maken vilken söt filur!? Det är ingen mindre än Frodo som söker hem och han har ju minst sagt ett unikt utseende men likaså en unik insida!

Frodo är ca 7 år gammal blandning mellan affenpinscher och shar pei. Han är en alldeles lagom pigg kille som uppskattar små utflykter i naturen i lagom tempo men kopplar lätt av väl hemma igen. Frodo älskar kel, speciellt kli på gumpen, och han är väldigt snäll vid hantering. Frodo går fint i koppel och är en känslig kille vilket innebär att inte mycket behövs för en fin kommunikation tillsammans. Han är kontaktsökande, följsam och vill gärna vara med men har inga problem med att vara ensam hemma. Frodo fäller knappt något alls och är väldigt artig. Han är den hunden som frågar om lov innan han hoppar upp i soffan exempelvis!

Åldern är bara en siffra tänker Frodo och han vill leva ut till fullo och bara njuta av nuet. Gladare hund får man leta efter! Han har glimten i ögat och kan bli en riktigt liten lekfull knasboll emellanåt men är så himla enkel att falla tillbaka till sitt lugna trivsamma jag igen. Frodo är en hund man alltid vill spendera tid tillsammans med och han får en att uppskatta de simpla tingen i vardagen. Han är relativt neutral mot andra främlingar men älskar sin familj och den lille svansen är ofta igång!

Vi söker efter ett hem där man värdesätter hundens mentala hälsa och inte har någon brådska. En lugn, trygg, odramatisk och lagom aktiv familj som tycker om små utflykter tillsammans med sin hund.
Frodo bor idag tillsammans med andra hundar men han har integritet och är en aning reserverad, så han skulle föredra att bo som ensamhund eller med en lugn och avslappnad individ. Då han själv är så lugn så önskar vi att han får bo utan andra djur eller yngre barn för att han ska trivas som bäst.

Detta bildspel kräver JavaScript.


ZION: Zion befinner sig i jourhem i Strömstad!

Zion är en underbart härlig kille med stor livsglädje som är ca 5 år gammal! Denna goa och glada kille är otroligt mjuk, snäll och lyhörd. Han älskar att leka, gå långa promenader och att ta det lugnt hemma.
Zion är mån om att göra bra ifrån sig och tycker om att ta emot direktiv. Han går även bra i koppel. Zion fungerar väldigt bra med barn och andra hundar och är då mycket respektfull och inställsam. Han är en mycket fin familjehund som är tålmodig och tycker om att kela och mysa utan att vara påträngande. Han uppskattar verkligen livet på landet och trivs som fisken i vattnet i skog och mark.

Zion söker ett konsekvent och stabilt hem där han får vardagliga långpromenader och struktur. Han vill ha en trygg familj med inslag av äventyr där han får frodas och upptäcka!

Detta bildspel kräver JavaScript.


LANDON: Landon befinner sig i jourhem i Harlösa!

Landon är en ca 4 år gammal blandning mellan amstaff och bulldog. Landon är den mest kramgoa killen man kan tänka sig! Han älskar kel och närhet och beter sig som en knähund trots sin storlek. Landon uppskattar att spendera tid med sin familj och älskar att komma ut på upptäcktsfärd! Han är nyfiken, positiv, och utgör ett fantastiskt sällskap. Denna hund har ett hjärta av guld!

Landon är en otroligt charmig kille som är lika snäll på insidan som han ser ut på utsidan. Det är svårt att inte falla för denna klumpeduns till hund med sitt mjuka, vita ansikte och bedjande blick.
Han är en sann optimist och är alltid pigg och glad! För övrigt har han inga problem med att vara ensam hemma och är tyst som en mus! Han är också enkel att hantera och accepterar det mesta.
Landon är en spexig och rolig kille som ändå snarkar tungt mellan varven, vilket gör honom till en väldigt lagom aktiv motionskompis. Han tycker det är skoj med aktiviteter som att springa bredvid när man cyklar eller joggar och han är jätteduktig och följsam och håller sig precis vid din sida. Aktiviteter som dessa ser han mer som en bonus och är ingenting han kräver för att vara lycklig.

Med en hund som Landon har man alltid en vän vid sin sida! Det är omöjligt att inte falla i skratt varenda dag med den här hunden i närheten, oavsett vad. Alla älskar clownen Landon! Eftersom han är en stor kille i en kraftfull kropp söker vi någon som är avslappnad och trygg i sig själv, och har lätt för att sätta gränser. Erfarenhet av raserna är inte avgörande om man besitter de rätta egenskaperna. Landon skulle trivas som bäst i ett hem utan andra djur och med tanke på hans storlek även utan yngre barn.

Detta bildspel kräver JavaScript.


ELISE: (Special Star) Elise befinner sig i jourhem i Västervik!

Elise är ca 8 år gammal och är en glad och pigg dam med behaglig utstrålning. Denna sköna dam må vara till åren, men hon är pigg som vilken hund som helst! Elise är en kelig, lyhörd och tillgiven tjej som uppskattar promenader, mat och en mjuk bädd. Hon är en nyfiken dam som gillar att hänga med på det mesta, men är lika nöjd med att ta en lat dag i soffan, då tar hon livet med ro.
Elise är enkel att hantera vid kloklippning, bad och liknande. Hon kan även åka bil utan problem. Elise fungerar bra med katt, andra artiga hundar och respektfulla barn (från 10 år). Hon går också bra i koppel och går bra att lämna ensam.
Åt Elise söker vi en avslappnad och konsekvent person eller familj som kan erbjuda henne en stabil och lugn vardag med inslag av äventyr då och då.

Detta bildspel kräver JavaScript.


DANTE: Dante befinner sig i jourhem i Harlösa!

En bild säger mer än tusen ord; bara titta på Dantes sammetslena ansikte så smälter man direkt! Detta är en väldigt trevlig kille som är född ca 10/2015.
Dante är en snäll och följsam hund med ett stort hjärta. Han är lyhörd och inställsam, så han gör sitt bästa för att vara sin människa till lags. Dante får en att skratta och verkligen njuta av tiden man spenderar tillsammans med honom. Han leker och busar gärna men är även då lätt att instruera när man tycker att det räcker.
Dante gillar att ta det lugnt och snarkar gärna gott i soffan nära intill, men han hänger också med på långa skogspromenader eller annan miljöträning. Han är naturligt kontaktsökande och går fint i koppel när man visar honom vägen. Han är glad i människor men bemöter dem lugnt och sansat. Han är duktig på att vara ensam hemma, vilket är skönt och praktiskt. Dante är en kärleksfull kille som förgyller ens vardag mer än man kan önska sig och han är så bedårande inifrån och ut!

Åt Dante söker vi en person eller familj utan mindre barn eller andra djur då Dante trivs med en lite lugnare tillvaro som ensamhund. Han är ovan vid nya miljöer och kan tycka att nya saker är lite läskiga så därför letar vi efter någon som är ansvarsfull, trygg och stabil. Någon som är lagom aktiv och intresserad av att hjälpa Dante att utvecklas.

Detta bildspel kräver JavaScript.


CEILÁN:  Ceilán befinner sig i jourhem i Limmared!

Denna vackra kille är ca 3 år gammal och heter Ceilán. Han är en snäll och glad anstaffmix som är otroligt karismatisk och samarbetsvillig!
Ceilán älskar att få vara med på det mesta. Han uppskattar långa, raska promenader, åka bil, leka med boll och få en skön massage efter dagens aktiviteter. Han är verkligen en busig, lyhörd och nyfiken kelgris som älskar livet!

Ceilán går bra att lämna ensam och går bra i koppel. Han är enkel vid all sorts hantering såsom kloklippning, bad, dusch, munvård och öronvård.
Denna diamant till hund letar efter ett hem där man som person är cool, stabil och fysiskt aktiv. Ceilán vill bo i ett hem utan andra djur samt barn under 12 år.

Detta bildspel kräver JavaScript.


ACE: Ace befinner sig i jourhem i Harlösa! 

Ace är en trevlig kille på ca 3 år som är rakt igenom skoj! Han är ung, sprallig och glad men duktig på att anpassa sig och stänga av när det är dags för paus. Han älskar att mysa och vara nära och har en sammetslen päls. Ace charmar alla med sina gulliga små öron och viftande rumpa. Han bjuder verkligen på sig själv och är en kille med humor. Ace är robust och en riktig friluftskille. Han hänger med på allt och trots den korta pälsen så är ur, skur och kyla inget som stoppar denna coola snubbe. Ace tycker om att bära väska, springa bredvid cykeln eller när man joggar, gå promenader/upptäcktsfärder i olika slags miljöer, busa, spurta och mellan varven ligga ihopkringlad och snusa. Han ser positivt på livet och är väldigt mån om att vara sin människa tillags. Ace är en kärleksfull kille som är din bästa vän livet ut. Ace är en fena på hantering och fungerar bra tillsammans med andra hundar som han får lära känna. Han är ofta väldigt omtyckt med sin lättsamma och lekfulla stil. Han är smidig och spänstig och älskar att bli jagad och leka kurragömma med den som nappar på hans påhitt. Ace är lättlärd och i grunden följsam, men behöver tydlig vägledning ute då han annars kan bli distraherad av annat runtomkring, nyfiken som han är.

Detta bildspel kräver JavaScript.


BOBBY: (Special Star) Bobby befinner sig i jourhem i Västervik!

Denna underbara bullterrier heter Bobby och är ca 7 år gammal. Han är en fantastiskt go och härlig kompis som man bara inte kan låta bli att älska! Bobby är en charmig, tillgiven och mysig herre som älskar att umgås och hänga med varthelst man ska. Denna söta herre är mycket vänskaplig, nyfiken och social med sina människor. Han är en positiv och cool krabat som har ett lugnt tempo. Bobby vet alltid vad han vill och tar gärna för sig!
Bobby är en klok och snäll gentleman som gillar att utforska och spendera tid ute på lagom långa promenader, men slänger sig gärna på soffan för en lång tupplur efteråt. Hans utstrålning är något alldeles unikt. Man upprätthåller och vårdar denna balanserade sinnesstämning genom att ge honom en rättvis och konsekvent vägledning, där man får lov att vara minst lika bestämd och envis som han kan vara, han är ju trots allt en bullterrier!
Detta stjärnskott till hund vill gärna bo hos en odramatisk och stabil människa som kan ge honom ett hem där han vid behov kan få passning när man inte är hemma, eftersom han inte trivs med att vara ensam. Han vill gärna ha en lugn och trygg tillvaro, utan andra djur eller små barn. Han vill, precis som alla andra hundar, få röra på sig i form av strukturerade promenader dagligen.
Bobby är en Special Star pga att han har tasseksem.

Detta bildspel kräver JavaScript.


BENDITO: (Special Star) Bendito befinner sig i jourhem i Limmared!

Bendito (betyder “välsignad”) är född ca 2015 och han är blyg och reserverad först pga dåliga erfarenheter, men släpper snart garden och blir glad, lekfull och väldigt mysig och gosar gärna. Bendito tycker om att bli ompysslad och uppmärksammad av de han lär känna men behöver lite tid och space av nya människor initialt. Han är en otroligt vacker och älskvärd hund, rolig, busig och lagom energisk.
Åt Bendito söker vi en lugn ägare som kommer ge honom ett tryggt hem att kalla sitt eget och som kan hjälpa honom växa.

Detta bildspel kräver JavaScript.


DOUGLAS:  Douglas befinner sig i jourhem i Malmö!

Douglas är född ca 2014 och är en positiv och bedårande hund med glimten i ögat! Han är en härlig, mysig labrador-mix vilket visar sig i hans coola temperament, lojalitet, humor, envishet och att han är en sann glädjespridare! Douglas är en harmonisk snubbe som gärna tar det lugnt inomhus, ligger och vilar och tar dagarna med ro samtidigt som han är väldigt framåt och social. Han går jättefint i koppel, är duktig vid hantering, kan lämnas ensam utan problem och funkar bra med andra hundar och katt. Douglas uppskattar en strukturerad vardag tillsammans med någon som är avslappnad och bestämd, där det erbjuds lagom motion i form av promenader och att ibland få springa och leka lite. Han ser en vän i alla han möter, har en stor portion humor som inte går av för hackor och är den roligaste, härligaste kompanjonen som finns att få dela sitt liv med. Douglas önskar bo i ett hem utan barn under 15 år, då han trivs bäst under lugnare förhållanden.

Detta bildspel kräver JavaScript.


LEBRON: (Special Star) Lebron befinner sig i jourhem i Borås!

Lebron är född ca 2015 och han är världens snällaste och mjukaste mest lyhörda hund, fantastisk med andra hundar och djur, men väldigt rädd för människor och är inte miljö- eller koppeltränad. Han är lätthanterad men har stark flyktinstinkt, lever därför med fördel tillsammans med andra hundar som kan visa honom vägen. Lebron och hans kullsyskon tillfångatogs som små valpar då de levde förvildade under en container. På sheltret kunde de inte få den socialiseringen de behöver och behöll därför sin rädsla för människor.
Lebron är en Special Star pga hans rädsla.

Detta bildspel kräver JavaScript.


CHERRY: Cherry befinner sig i jourhem i Västervik!

Denna goding heter Cherry och är en american stafforshire terrier som är född ca 2013. Cherry är en charmig, söt och lugn kille. Han älskar att ligga varmt och skönt i en fåtölj och tar mer än gärna sovmorgon, men gillar också att vara aktiv utomhus och vill gärna gå långa dagliga promenader.
Han är en mysig, uthållig och kelen kille som är förtjust i mat! Han gör sällan ljud ifrån sig och går bra i koppel. Han är nyfiken, sansad och kan vara något enveten ibland!

Cherry vill bo med en person eller familj utan andra djur och barn under 10 år. Eftersom han själv är en cool kille uppskattar han om tillvaron är avslappnad och han får den mesta uppmärksamheten. Cherry är en ljuvlig kompanjon att ha vid sin sida och skulle utan tvekan vara ett underbart tillskott i en familj med lagom tempo.

Detta bildspel kräver JavaScript.


ORLANDO: Orlando befinner sig i jourhem i Ullared!

Orlando är en enastående kille som är född ca 2014 och har en imponerande och karismatisk personlighet som du inte glömmer i första hand! Orlando är en personlig, påhittig och speciell hund med stor aptit på livet som gillar att vara aktiv och utforska. Han är en klockren kompanjon som tillför spänning, glädje och massor av skratt!
Orlando passar en människa som vill ha en vän att ta med på äventyr, men som också kan slappa hemma. Han vill bo där han får regler och gränser samt där man är tydlig och konsekvent.

Detta bildspel kräver JavaScript.


WILDER: (Special Star) Wilder befinner sig i jourhem i Västervik!

Wilder är född ca 2014 och är en amstaff som i sin vackra blåbrindleteckning väcker stor uppmärksamhet på stan! Han är en cool, tystlåten och avslappnad kille som går fint i koppel och är lätt att ha med sig ut. Hemma slappar han gärna och lämnas ensam utan problem, men bjuds det på lek och bus är han inte den som tackar nej! Wilder har medel energinivå, vilket innebär att han orkar och kan aktiveras mycket när man vill och hinner, men inte klättrar på väggarna när det är läge att ta det lugnt och vila eller hålla igång mindre. Han är en underbar hund och bästa polare, trogen följeslagare och trivsamt sällskap – allt i ett! Åt Wilder söker vi ett hem med en tydlig ledare och utan mindre barn och andra djur. I ett hushåll som ensamhund skulle han glänsa allra mest!
Wilder är Special Star för att vi söker ett hem åt honom utan hund och små barn. Han trivs som bäst där han inte behöver konkurrera med någon annan hund eller störas av små barns intensitet, men bryr sig inte om varken barn eller andra hundar ute.

Detta bildspel kräver JavaScript.