IGGY

- Finns i jourhem i Harlösa!

Iggy är en ca 7,5 år gammal blandras som inte ska underskattas för sitt söta yttre! Iggy är en självständig, självsäker, smart och orädd individ som inte backar för en utmaning. Han är personlig, snackig, charmig och vinner man hans förtroende och respekt så har man en unik, fin och rolig vän för livet. Han fungerar bra tillsammans med andra balanserade hundar och han gillar lugn och ordning och reda. 

Iggy blir lätt stressad av saker som rör sig snabbt, promenader och bilåkning och blir då ganska verbal, grinig och frustrerad och vid klumpig eller för mjuk hantering kan han bitas. Han trivs därför bäst i en lugnare tillvaro utan barn där man är envis och uppskattar en utmaning för att han ska respektera en och hålla sig balanserad. Man måste ha lätt för att sätta gränser och inte prioritera närhet och kel i första hand och gärna vara lite svårflirtad. 

Iggy är lagom aktiv och kan lämnas ensam hemma utan problem men gillar inte hantering som borstning och kloklippning (något som vi gärna visar hur man handskas med).

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram