IGGY

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Iggy är blandras på ca 9 år och en filur för sig! Han är ute för adoption och han letar efter någon som gillar en hund med mycket personlighet, självförtroende och snack. Iggy säger vad han vill när han vill det!

Iggy är lagom aktiv, han älskar promenader och att hänga med men han kan lika bra ligga och slappa någonstans ute, som inne. Helst gärna under en stol eller möbel och finns inte det så kan man alltid lyfta på en kudde eller vända på en barnpool som en sköldpadda. Iggy kan bli lite stressad där det händer mycket och är nytt, men med en trygg, tålmodig och lugn vägledning så övervinner han det mesta.

Iggy fungerar bra med andra hundar och bor med flera av dem idag. Han leker gärna men kan också vara den där farbrorn som ser till att det är ordning och reda. Han har bestämda åsikter och säger till med besked – så här blir det inga missförstånd minsann och han skräms då inte så lätt. Han älskar att kela och hänga med sin människa men han vill ha en viss standard för att respektera och lita på någon annan och därför behöver man vara bra på att sätta gränser och själv ha integritet. Och humor!

Iggy skulle trivas sol bäst i ett lugnt hem utanför city utan barn med någon som är cool och bestämd och inte har något emot en hund med mycket karaktär och en fin röst. Om man uppskattar Iggy för vad han är är han en fantastiskt häftig, charmig, rolig kille som man verkligen kan komma nära på djupet!

Iggy är en Special Star pga att han är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram