IGOR

- Finns i jourhem i Limmared!

Milda, vänliga Igor är en försynt, glad och respektfull kille på ca 1 år. Han är kelig, följsam, tillgiven och bara så trevlig!

Igor gillar att sova på en mjuk och varm bädd, leka och strosa ute på gräsmattan eller käka en god bit mat. Han älskar också sina långpromenader förstås!
Igor är tacksam för det lilla och är nöjd med det mesta. Han går bra ihop med andra hundar och är då artig och sansad, men talar om var skåpet ska stå om någon skulle behandla honom illa. Han leker gärna med de hundar som passar hans lugnare typ av stil.

Igor är duktig på att åka bil och går bra i koppel. Han är en fröjd att ha med sig då han snabbt finner sig till ro och vill göra en nöjd, men han gillar inte att bli lämnad ensam hemma. Då skäller och ropar han en stund när man gått hemifrån, vilket gör att man behöver bo lämpligt på landet för att detta inte ska vara ett problem för grannar. I dagsläget lämnas han ensam hemma tillsammans med sina hundkompisar vilket funkar bra.

Igor är försiktig och alert samtidigt som han har en inre stabilitet och balans som gör att han har en tydlig off-knapp. Han är enkel att ha och göra med i all hantering, så som kloklippning och pälsvård. Han är ganska förtjust i det till och med för att han gillar liksom att bli ompysslad och spendera tid med en.

Åt Igor söker vi en person eller familj som kan ge honom en lagom aktiv vardag med grundstruktur, lättsamhet och trygghet.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram