INDRA

- Finns i jourhem i Limmared!

Indra är en 4 år gammal blandras med en stor skopa livlighet, kärlek, värme, lekfullhet och hjärta. Hon är otrolig charmig och söt och vill gärna vara till lags. Indra kan lämnas ensam hemma och har lätt för att ta det lugnt inomhus (så länge man förespråkar lika mycket passivitet som aktivitet i vardagen). Hon är snäll, artig och enkel att hantera såsom torka tassar, kloklippning, m.m. Hon har en barnslig sida, är lagom kelig och kan vara en riktig gullig snackare emellanåt! 

Indra blir nervös av nya miljöer, människor och djur. Hon kräver därför att man är lugn och lättsam och ger henne tydliga instruktioner om var, när och hur så att hon kan känna sig trygg med att människan leder henne så att hon kan bekanta sig på avstånd i lugn och ro.

Indra är osäker kring andra hundar och ska därför inte vara lös tillsammans med dem utan professionell rådgivning för att skapa så positiva och säkra förutsättningar som möjligt. 

Därför önskar vi för Indra ett lugnt hem med personer som är trygga med att sätta gränser och vara bestämda och gärna tycker om att promenera, vara aktiva och har en humoristisk sida. Ett hem utan barn och andra djur i ett lugnare område eller ute på landet. Indra behöver tid att få landa och känna sig trygg och i gengäld är hon den finaste vännen man kan tänka sig!

Indra är en Special Challenge pga att hon kräver konsekvent, specifikt upplägg för sociala situationer.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram