INDRA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Indra är en 2 år gammal blandras med en stor skopa livlighet, kärlek, värme, lekfullhet och hjärta. Hon är otrolig charmig och söt och vill gärna vara till lags. Indra kan lämnas ensam hemma och har lätt för att ta det lugnt inomhus. Hon är snäll, artig och enkel att hantera såsom torka tassar, kloklippning, m.m.

Indra blir nervös och stressad av nya miljöer, människor och djur. Hon kräver därför att man är lugn och lättsam och ger henne tydliga instruktioner om var, när och hur så att hon kan känna sig trygg med att människan löser situationen så att hon slipper och kan bekanta sig på avstånd i lugn och ro. När hon väl är bekväm med en människa så är hon fruktansvärt mysig och trevlig att ha och göra med! På promenad kräver hon att man leder henne och inte tvärtom så att hon återigen kan få känna att hon inte behöver stå för de stora besluten och bara kan hänga med.

Indra kan agera opålitligt gentemot andra hundar och ska därför inte vara lös tillsammans med dem utan professionell rådgivning.

Därför önskar vi för Indra ett lugnt hem med personer som inte har problem med att sätta gränser och vara bestämda och gärna tycker om att promenera och vara aktiva. Ett hem utan barn och andra djur i ett lugnare område eller ute på landet. Indra behöver tid att få landa och känna sig trygg och i gengäld är hon den finaste vännen man kan tänka sig!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram