JOAR

- Finns i jourhem i Fristad!

Joar är ca 5 år gammal och är en robust, genomsnäll kille med ett stort hjärta av guld! Joar hänger gärna med där saker händer, vill gå på dagliga härliga promenader och upptäcktsfärder för att sedan komma hem och vila i en skön bädd. I bädden rullar han sig gärna och kan mycket väl somna med benen rakt upp i luften. 

Han är verkligen en charmig hund med humor att förgylla ens vardag. Joar går utmärkt i koppel, passerar andra hundar utan anmärkning och är väldigt enkel att ha att göra med i alla lägen. Han vill vara sin människa till lags, är respektfull, tystlåten och kelig. Joar funkar mycket bra med andra hundar och bor i dagsläget med flera andra vilket han gärna fortsätter göra i sitt nya hem då han finner mycket glädje i det och önskar sällskap när han ska vara ensam hemma. Han är lugn av sig men då och då blir han på bushumör och leker gärna med sina kompisar, han funkar dessutom bra med katt. Joar är duktig och okomplicerad vid hantering, åker bil utan bekymmer och vid möten med nya människor hälsar han lite försiktigt och nyfiket. 

Han har en mycket stabil och behaglig utstrålning och är en god förebild av hur en sann livsnjutare för sig. Åt Joar söker vi en lagom aktiv familj som erbjuder en vardag med struktur och kärlek som önskar en trogen vän att ha vid sin sida i vått och torrt.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: