JUNIOR

- Finns i jourhem i Harlösa!

Möt Junior! Han är en ca 7 månader gammal blandras som omedelbart stjäl ens hjärta! 

Junior är en robust kille i storlek med en beagle och mycket större än så kommer han inte att bli. Han har de gosigaste kinderna man kan tänka sig, och tur är väl det då att han även uppskattar att mysa i knäet efter dagens äventyr. Junior är trots sin ålder en väldigt lugn kille. Han är lojal och följsam och den typen av hund man känner en extra stark connection till. Det känns som att tiden står stilla när man är med Junior och han blir din bästa vän för livet. Han är artig och respektfull och får en att känna sig sedd och behövd. 

Junior är duktig på hantering såsom torka tassar, klippa klor, etc och trots sin ålder så är han redan en fena på att gå i koppel och han pulsar lugnt och fint bredvid ens sida. Som vilken valp som helst så är han nyfiken på sin omgivning och tycker om att upptäcka saker och ting. Han uppskattar lagom promenader och miljöombyten som mental stimulans men väl hemma är han en riktig soffpotatis och skulle inte tacka nej till lite chill i sin bädd en regnig dag. 

Junior fungerar bra tillsammans med andra balanserade hundar och kan både leka och ta det lugnt tillsammans med de han bor med i dagsläget. Han lyssnar på de som säger ifrån och brottas och jagas med de som uppskattar det. Junior är ett roligt litet busfrö men han är också duktig på att lyssna och ta till sig instruktioner!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: