JUSTIN

- Finns i jourhem i Horred!

Ljuvliga valpen Justin söker sitt för-alltid-hem!
Han är fullkomligt bedårande och hans insida och utsida gör honom verkligen helt oemotståndlig!

Justin är en tillgiven, trygg, positiv och snäll grabb på ca 6 månader som håller på att växa upp till en välbalanserad vuxen hund. Just nu lever han i en hundflock vilket funkar utmärkt, så att bo med andra harmoniska hundar fortsätter han gärna med i sitt nya hem.

Han är en framåt, självsäker, lekfull individ som gärna tar för sig och leker men likt andra hundar behöver han också tydliga begränsningar som hjälper honom balansera aktivitet och passivitet. Att få följa med på promenader och upptäcka världen tycker Justin är superskoj och han går fint i koppel med den som kan ge honom tydlig vägledning på såväl hemmaplan som i nya miljöer. Justin är även rumsren och har ensamtränats utan bekymmer.
Jourmatte beskriver honom som en ”cool, obrydd kille som skakar av sig det mesta och som även är gulligt pratig morgontrött. Han gillar att ligga nära tätt intill, både hundkompisarna och mig. Han gillar sol och värme och ligger gärna framför kaminen.”

Justin söker någon som matchar hans lättsamhet och självförtroende, någon som erbjuder en strukturerad vardag med skojiga äventyr.
Justin kommer vara kastrerad vid flytt.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram