KAI

- Finns i jourhem i Limmared!

KAI!!! Behövs knappt sägas mer. Kai är ett charmtroll utan dess like. Han är en snart 1 år gammal bullymix som får varenda en som har honom i famnen att falla pladask! Kai är så himla tillgiven utan att bli klängig eller för mycket; han bara ligger där han hamnar och njuter av närheten tills man är nöjd – gärna med några pussar på nosen också.

Kai är låg- till medelenergisk. Han är nyfiken på världen och vill gärna ut och utforska men kan också lika gärna snarka högt i sin bädd.

Som till åldern hör såklart så kan de ske en och en annan olycka emellanåt, lite bus här och där, men för att vara en ung liten spoling så är han också lugn, en riktig soffpotatis och väldigt enkel att säga till. Hittar han på något hyss han inte får så räcker det med en sträng liten blick eller ljud så kommer han där med sina rådjursögon. Man ska bara akta sig för att inte ömka honom då så han lär sig den strategin, för dum är han då inte.

Kai har vuxit upp ensam med sina syskon på sheltret och varit den som fått stå för skyddet. Det bor en liten orädd kämpe i honom så för att inte uppmuntra onödig vakt och en dålig attityd vill han bo med någon som tar den rollen ifrån honom genom att själv vara bestämd och beslutsfattande. Så han äntligen kan få vara en ung kille med allt kul det innebär!

Som alla ynglingar så behöver Kai en förebild som leder honom lugn, tryggt och bestämt genom livet. Någon som inte låter honom komma undan med fasoner men som också kan stötta honom genom pepp, lättsamhet och vägledning när nya saker är lite läbbiga. Någon som ger honom lika mycket äventyr och utmaningar som vila och passivitet så att han växer upp till att bli en stabil, trygg, glad och artig grabb.

Kai är snäll vid hantering och går fint i koppel med den som är tydlig och strukturerad.

Kai är en Special Star pga att han behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hans tillstånd påverkar honom inte alls och han är en pigg och glad kille som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram