KASPER

- Finns i jourhem i Marks kommun!

Kasper, Kasper, han har ju verkligen den sötaste uppsynen! 

Kasper är ca 3 år gammal och är så mysig och snäll, han är alltid mån om att ställa upp för sin människa och göra det som önskas. Han är väldigt följsam och går fint i koppel. Långa strukturerade promenader är något han verkligen älskar och njuter av, efteråt är han så nöjd så.
Kasper vill gärna få möjligheten att springa av sig också, känna friheten och visa sin lekfulla sida. Inomhus har han lätt för – och tycker om att – ta det lugnt och ligga och vila. Han är otroligt charmig och har en humoristisk sida som får även de gråa dagarna att kännas bättre. Kasper är en mild, respektfull, lydig, vänlig och gosig kille. Kärleken och tillgivenhet han har att ge vill man återgälda honom tusen gånger om! 

Han funkar bra med både människor, katt samt andra hundar, men föredrar hundar som är stabila, hövliga och lugna. I dagsläget bor han med andra fyrbenta vilket han gärna fortsätter med då han gillar sällskapet.
Kasper vill bo på landet utan småbarn där det är lugnt och avkopplat så han slipper möta onödigt många andra hundar i koppel, då det gör honom osäker och ängslig. Han trivs som bäst där det är lugn och ro. 

Kasper önskar bo med den som är trygg och förstående och som vill ha en fantastisk familjemedlem att knata genom skog och mark med och ha härliga mysstunder på soffan. Han funkar att lämnas ensam hemma, kan kommandon som sitt och stanna, är väldigt läraktig och vill vara till lags.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram