KELIA

- Finns i jourhem i Mjöhult!

Kelia, vilken stjärna hon är alltså!
Kelia är en ca 2 årig amstaffmix som är positiv, glad och lättsam! Hon har en optimistisk syn på livet, är nyfiken, social, lekfull och trygg.
När hon har en strukturerad tillvaro med en lugn och bestämd person är hon lyhörd och vill vara till lags, är tillgiven och delar gärna närhet, går bra i koppel och passerar andra hundar utan bekymmer, är lugn och tystlåten inomhus.
Kelia kan vara ensam hemma, är duktig när hon åker bil, snäll vid hantering och en matglad tjej som är sååå lätt att tycka om.
Hon har lätt för att komma till ro och är ett proffs på att ta det lugnt. Hon har en lika tydlig på-knapp där man hittar en sprallig, framåt och aktiv sida. Ändå har hon lätt för passivitet och uppskattar att chilla och bara få vara med.
Kelia njuter av att få ligga i sin mjuka, mysiga bädd och såklart få gos, klapp och kli på magen. Hon älskar att kela utan att vara för påstridig om man sätter en tydlig gräns. Kelia är väldigt folkkär så för att inte bli för intensiv behöver hon att man styr upp umgänget och främjar ett lugnt bemötande från båda parter.

Med tanke på en tidigare korsbandsskada och att hon är av kraftfull ras så ska hon inte släppas med andra hundar men det är inga problem att t.ex promenera strukturerat tillsammans med dem.
Kelia söker dig som är lättsam, trygg, medelaktiv, bor i lugnt hushåll utan andra djur och barn och önskar en allsidig bästa vän att få dela livets alla goda stunder med!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram