KENAI

- Finns i jourhem i Strömstad!

Som natt och dag, likt hans färger, kan Kenai vara lugnet själv eller ett charmigt busfrö. Han är ca 10 månader gammal och att livet är en lek verkar vara hans motto när han lättsamt och positivt tar sig an vardagen med stor skopa humor och entusiasm. 

Kenai är nyfiken på det mesta och är gärna ute på upptäcktsfärder i skogen såväl som stan. Där går han fint i koppel med trygg vägledning och passerar andra hundar utan problem. Han lever i dagsläget med flera andra hundar vilket funkar bra, de är kompisar som gärna leker och umgås avslappnat tillsammans. Deras sällskap värderar han högt och vill därför fortsätta bo med i alla fall en annan harmonisk hund i sitt nya hem. 

Kenai är orädd, vänlig, otroligt oemotståndlig och glad i alla lägen! Han är positiv till alla människor, älskar uppmärksamhet och tycker även om barn, som han också delar sin vardag med just nu. Kenai är lättlärd och lyhörd samtidigt som han har mycket egen vilja och passar den som vill vara aktiv med sin hund, är säker i sitt ledarskap och har en minst lika stor skopa humor som han själv för att kunna få ut det mesta och bästa av varandra. 

Han är duktig vid hantering så som kloklippning, dusch och annan omvårdnad, väntar fint på sin mat, gillar att åka bil och är lätt att ha med sig på olika ställen. Kenai är svag för mjuka, fluffiga bäddar där han kan gotta ner sig ordentligt under en filt eller ligga nära, tätt intill dig. En riktigt kelgris kan han vara! Hans isblå ögon är lätt att bli förtrollad av och han har en insida så varm och underbar, som är minst lika vacker som hans utsida. 

Åt Kenai söker vi någon som är naturligt lugn och bestämd som kan sätta regler och erbjuda en lagom aktiv vardag med motion, lek och vila för en unghund som honom. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram