KERSTIN

- Finns i jourhem i Älvsjö!

Mystjejen Kerstin är en sockersöt blandras på ca 2 år som är vänlig, positiv, lekfull och alltid redo för att ge sig ut på upptäcktsfärd med sin familj. Även om hon gillar att vara aktiv och få busa utomhus så tillbringar hon gärna sin övriga tid i en mjuk bädd bredvid en hundkompis. Närheten och sällskapet av en annan hund vill Kerstin gärna fortsätta ha i sitt nya hem eftersom hon trivs så bra med det, då tycker hon också att det är helt okej att de tvåbenta i familjen går hemifrån. 

Kerstin har flera kompisar som hon ofta leker och har skoj med, skulle hon bli för intensiv kan de andra säga till henne vilket hon lyssnar bra på. Hon kan verkligen växla mellan att vara en snabb virvelvind och gosig kelgris beroende på miljön. På promenaderna går hon fint i koppel och vid hundmöten passerar hon utan problem. Kerstin är försiktigt nyfiken vid den första kontakten med nya människor men efter att hon gått över den lilla tröskeln knyter hon lätt an och är världens keligaste. Hon är närhetstörstande och behöver en balans av mys, regler och gränser för att fortsätta vara den harmoniska hund hon är i dagsläget. Kerstin är även snäll och duktig vid hantering så som kloklippning, borstning etc. 

Åt Kerstin söker vi dig som är trygg, konsekvent och medelaktiv som önskar en bästa vän i alla lägen med massor av humor och kärlek.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: