KHIRO

- Finns i jourhem i Sorunda!

Khiro är en hund född 2020 som verkligen älskar livet och söker sitt för-alltid-hem hos någon som bor lantligt där han kan få bo som gårdshund! Han skulle trivas hos någon som älskar att vara ute i naturen och aktivera sig med honom genom både motion och passivitetsträning.
Khiro är snäll, godhjärtad, trogen, omtänksam, rolig, lekfull, arbetsvillig, en RIKTIG kompis!

Han gillar att söka, dra en på skidor, leka, utforska ny mark och terräng. Han är väldigt modig i nya miljöer och tycker om att vara ute på tomten i alla väder, där han ligger tyst och nöjd. Älskar även vatten och att simma.

Han kan bo med annan hund som är gränssättande eller ointresserad och där människan styr upp honom för att inte bli för påstridig. Vid hundmöten blir han lätt överväldigad och reaktiv och ska därför inte bo i stan.

Khiro kommer snabbt till ro inne och kan lämnas ensam hemma vid behov, är duktig vid hantering, kan bo med äldre barn (inte småbarn p.g.a han är stor och klumpig).
Med folk är han social och tillgiven men behöver konsekventa gränser för att inte bli för intensiv och vägledning vid passivitetsträning för att inte bli otålig och verbal.
Är du personen som söker en aktiv hund att ha sååå mycket skoj med som själv är aktiv, trygg, strukturerad, intresserad av hundpsykologi och erbjuder ett stabilt ledarskap, då kan ni vara de rätta för varandra.

Khiro är en Special Challenge för att han blir känslosam och reaktiv vid hundmöten. Det kräver att man kan vägleda honom och styra upp situationen på ett odramatiskt och bestämt vis och vi ser helst att han bor där hundmöten kan undvikas.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram