KILLIAN

- Finns i jourhem i Luleå!

Han är född i maj 2022 och är en chihuahuablandning! Killian kan beskrivas som en stor hund i en lite mindre kropp. Han är tuff och nyfiken, framåt och social med andra hundar och himla busig! Det bästa han vet är att bli jagad, och försöker alltid få någon av sina kompisar att springa efter honom! Eller ja, han är ganska nöjd om hans jourmatte springer efter honom också!
Till en början kan han vara avvaktande och lite reserverad mot folk, men låter man honom vara och inte pressar sig på, tar hans nyfikenhet över och då vill han gärna vara med på det man pysslar med.

Killian har en stark vilja och är bestämd i sin sak. Därför behöver han en husse eller matte som är trygg i att sätta tydliga regler och gränser, och ser honom för den hund han faktiskt är, även om hans utseende och storlek har lätt att lura en. Han är en otroligt rolig och charmig hund, så han skulle lätt kunna linda både hundar och människor runt sin tass för att få som han vill, vilket inte alltid gynnar honom utan snarare gör honom territoriell och ökar hans resursförsvar. Av den anledningen önskar han att komma till ett hem utan barn, då han anser att det som är hans inte ska delas med andra!

Med ett lugnt och bestämt ledarskap är det en fröjd att leva med Killian. Han går fint i koppel, passerar hundar utan problem, är lugn vid kloklippning och tycker om att åka bil. Han trivs bättre i en lite lugnare miljö än mitt inne i stan, men med rätt struktur är det inte en omöjlighet att han kan vänja sig vid den miljön också och trivas där.

Är du en trygg och självsäker person som söker en kompis att dela vardagen med, tveka inte att höra av dig till oss och berätta om dig, vad du kan erbjuda Killian och vad du har för förväntningar på din nya familjemedlem.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram