KURT

- Finns i jourhem i Harlösa!

Kurt är en kompakt liten kille på 6 år. Han är en charmig, rolig och enkel hund som kan vara ensam hemma, har väldigt lätt för att koppla av såväl inomhus som utomhus och är så snäll vid hantering. 

Kurt är en lagom social grabb. Han tycker om att kela och vara nära men är aldrig påträngande och är artig vid besök och vill bli bemött på samma vis. Han vill gärna hänga ute i trädgården tillsammans och larmar duktigt om någon okänd skulle komma förbi. Därför får man inte vara rädd för att sätta gränser så att det inte går till en överdrift. Kurt lyssnar gärna när han vet vad man vill! 

Kurt är mer av en soffpotatis till vardags. Han busar gärna till det mellan varven genom att rusa runt några varv som en gullig liten kanonkula men slappar gärna resten av tiden. Han är inte så van att gå promenader i nya miljöer, men han hänger gärna med och börjar uppskatta det mer och mer, så länge man leder honom med en lugn och odramatisk utstrålning. Därför önskar han att bo hos en lugnare familj som åker på lagom mycket äventyr och bor i ett lugnare område. Kurt är annars också nöjd med att hänga hemma, själv som med sällskap. Vilken simpel kille han är!

Kurt bor gärna med flera fyrbenta vänner. Han är en fena på hundspråk; rakt på sak, respektfull, rättvis, uppmärksam, lugn och lekfull med den som passar. Kurt är en alldeles särskild individ som man inte får gå miste om!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram