LANDON

- Finns i jourhem i Harlösa!

Snäll, varm, rolig, knasig, lojal, påhittig.. det är bara några av alla positiva egenskaper som Landon har. Denna stora bulldogg- /amstaffmix är ca 4 år gammal och är verkligen en på miljonen!

Landon älskar sin familj mer än allt annat. Han är en kelgris av rang och ligger mer än gärna och snarkar på rygg i soffan när tillfälle finnes. Landon älskar också att hänga med ut på äventyr som till exempel en lång promenad, joggingtur, springa bredvid cykeln eller bara strosa lite i långlina. Han är öppen för allt och är en stjärna i koppel oavsett hastighet så länge man ger honom struktur och vägledning tillbaka. Landon tackar aldrig nej till en aktivitet men samtidigt så ser han det som en bonus och inte ett måste. Då och då vänder han sig om på promenaden för att snutta på handen som för att säga ”gud vad kul vi har tillsammans!”. 

Landon har inga problem med att vara ensam hemma och är bra vid hantering. Han är nyfiken och orädd och älskar att spralla loss i trädgården eller i en rastgård men är enkel att lugna ner när kopplet väl är på igen. Han är därför perfekt att ha med sig i olika sorters miljöer samt att sitta på exempelvis kafé med. 

Åt Landon söker vi en lagom aktiv familj utan andra djur och barn för att han ska trivas som allra bäst. Vi söker någon som har lätt för att sätta gränser och värderar struktur i vardagen. 

Han finns att besöka i Harlösa, Skåne och vid överlåtelse ingår en helgkurs hos hundbeteendespecialist för att få en bra start på relationen. Vi hoppas att detta ska markera vår seriositet och omtanke för Landon.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: